Lifestyle

Suklaachilikakku

Mukavaa marraskuuta! Minä en yleensä täällä blogissa ruokaohjeita jakele, ne jätän suosiolla muille, mutta joskus, kun löytyy kiva resepti, niin se on mukava laittaa eteenpäin. Ohjeen löysin uudesta Koti ja Keittiö lehdestä ja kakusta tuli mehukas, mutta irtopohjavuoka on ilmeisesti tullut tiensä päähän, joten sen kanssa taiteilemisessa meinasi mennä hermot. Kaikki ei siis tietenkään mennyt putkeen, joten ulkonäkö ei ole niin kuin pitäisi, mutta onneksi tätä tarjotaan vaan perheelle. Miehellä oli perjantaina syntymäpäivät ja sovimme, että kakku tulee hieman myöhässä, koska viikonloppuna oli noita menoja. Kakku on gluteeiniton, sillä siihen ei laiteta jauhoja lainkaan, mutta suklaata senkin edestä.

Mukavaa sunnuntaita! Nyt lenkille, sillä ilma tuntuu niin mukavan läpöiseltä vielä!

                                          With love,
                                          M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *