Lifestyle

Aamukahvit Syster P:n kanssa

Glamourin ystävänä olin suuresti otettu, kun minut kutsuttiin bloggaajatapahtumaan, jossa esiteltiin Syster Pkoru- uutuuksia Piironki sisustusliikkeessä ja samassa oli myös  Mrs Jones POP UP liike, mutta tästä lisää myöhemmin.
 Syster P on kahden ruotsalaisen siskoksen perustama koruyritys, joka aikoinaan 2006 lähti liikkeelle siitä, kuinka he Shanghaissa matkalla ollessaan löysivät markkinoilta upeita puolijalokiviä ja helmiä ja ostivat niitä, suunnittelematta mitä he niillä tekisivät. Hotellihuoneessa he askartelivat niistä koruja ja yllättyivät siitä, kuinka upeilta ne näyttivät. Tukholmaan palatessa ideat olivat alkaneet jo elää sen verran, että he päättivät pitää pienen näyttelyn eräässä kampaamossa, jossa myös myytiin koruja. Korut menivät kuin kuumille kiville heti viikossa ja niitä alettiin pyytää lisää. Tästä lähti pikkuhiljaa heidän tiensä korutaiteilijoiksi ja itse tuotanto alkoi kunnolla 2010, jolloin he jättivät kokopäivätyönsä paneutuakseen firmaan täysillä. Korut teetetään Intiassa ja ideoita kerätään matkoilta ja ympäristöstä ja  oikeastaan kaikkialta.
Sain tilaisuuden jututtaa toista näistä siskoksista, Annikki Schaeferdiekia, joka vaikutti suloisen vaatimattomalta ja jotenkin hänestä huokui se, kuinka onnellinen hän on tässä korumaailmabisneksessään. Tosin hän myönsi auliisti, kun kysyin, että stressaako hän koskaan sitä, että löytyykö ideoita. Kokoajan.  Miten hienosti Syster p onkaan saanut maailmalla jalansijaa, mutta pikkuhiljaa edetään, hän naurahti. Sillä Usassa, liikkeitä on vain pari ja muutamia maailmalla siellä täällä, Annika lisäsi.
Pohjoismaissa tämä merkki myy ehkä eniten ja sopiihan nämä korut juuri Skandeille, ovat mielestäni yksinkertaisia ja tyylikkäitä, viehättäviä ja somia. Muuten miehiäkään ei olla unohdettu, sillä heille on oma korumallistonsa.

Syster P:llä on myös valikoimissaan huiveja ja ne kyllä hehkuivat upeissa väreissään.

Aamiaistarjoilu ei kyllä pettänyt tälläkään kertaa ja maha pullollaan sieltä sai rientää töihin.

Minäkin sain ensimmäisen oman Syster P korun ja se on soma Jousimiehen rannekoru. Marraskuu on minun synttärikuukausi, vaikka siihen on vielä matkaa, mutta nyt sain jo pienen lahjan ennakkoon.
Mukana tulleessa lappusessa kerrottiin Jousimiehestä näin vapaasti käännettynä: Määräävä kuu on jupiter, tätä minä en ole koskaan ymmärtänyt, että mitä se sitten tarkoittaa ja tuli on elementtini.
Jousimiehet tunnetaan rehellisyydestään, joskus liiankin, okei, tunnustan. Pidän yksinkertaisesta elämästä, no jaa, liian yksinkertainen on tylsää. Vaadit itseltäsi paljon ja myös muilta ja se saattaa joskus olla kohtuutonta. Minulle parhaiten sopivat kumppanit ovat Kaksoset, Oinas, juu ei, on koettu, Härkä, vanhempi tyttäristäni on sekä Neitsyt, nuorempi tyttäristäni on. Mielenkiintoista miten näitä tähtimerkkejä pitäisikään tulkita, en ole näihin pahemmin paneutunut, mutta mieheni on Skorpioni ja yhdessä ollaan oltu reippaat 22 vuotta, joten ei näihin aina kannata uskoa. Koru on silti soma.

Ovatko Syster P korut tuttuja sinulle?

Tuote lehdistönäyte

                                                 With love,
                                                         M

21 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *