Sisustaminen

Sisustuskauppa Piironki

Eilisen aamun aloitin bloggaajatapahtumassa sisustusliikkeessä nimeltään Piironki. Liike sijaitsee Aleksanterinkatu 12  Senaatintorin kupeessa. Ihastuttava Helsingin toiseksi vanhin rakennus on oiva sisustusliikkeeksi ja kaikki tavarat ja se fiilis mikä tulee kun astut sisälle, oijoi, se on menoa. Onneksi minulla oli kiire töihin, joten en ennättänyt muuta kuin pikaisesti ottaa kuvia, joten rahat säästyi. Toistaiseksi, mutta tuonne on pakko päästä uudestaan. Viehättäviä lyhtyjä, tekstiilejä ja piensisustustavaraa hyllyt notkuen. No, katsokaa itse.

Ihastuin tähän herkkään lumihiutalevalosarjaan vai ovatko ne vain lumihiutaleita sittenkin ilman valoja. No, kauniita ja herkkiä ja ottaisin myös ilman valojakin.

Paperitähdet ovat pitäneet pintansa jo vuosia ja tyylikkäät valot löytyy myös Happy lights pallovalosarjassa.

Niin ja tässä oli vain osa liikkeen tarjonnasta. Lisänä ovat tietenkin korut ja tekstiilit ja Jonna Kivilahden/ Mrs Jones blogin pitäjän sisustustarjontaa Pop up tapahtuman merkeissä muutaman kuukauden verran. Kannattaa piipahtaa, jos pyörii näillä nurkilla.

                                              With love,
                                                     M

                                                    

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *