Kosmetiikka

Bernerin bloggaajatapahtuma

Käväisin tänään Bernerin bloggaajapäivässä, jossa tarjolla oli hieman herkkuja ja tietysti upeaa kosmetiikkaa. Työpäivän jälkeen oli tietysti kiva herkutella keitolla ja salaateilla ja jälkiruokana oli ihastuttavia minipalleroita, joiden sydän oli suklaata. Brändit: Rimmel, Isadora, Clarins, Herbina, Philosophy, Sensai ja Mavala, Sally Hansen ja tuoksumerkeistä mm. Marc Jacobs, Calvin Klein ja Adidas olivat edustettuina kauniisti aseteltuina upean kukkalaitteen ympärillä.

Tapahtumassa myös tehtiin letityksiä Herbinan pisteellä, hoidettiin kynsiä ja meikattiin mm. Clarinsin pisteellä, jossa minäkin sain tuntumaa uuteen meikkivoiteeseen.

Tässä uusia tuotteita, joita on pakko päästä testaamaan, sillä tuo ”hyvästit ripsientaivuttajalle” kuulostaa mielenkiintoiselta. Toimiiko oikeasti myös minulla?

Säihkettä juhlaan, ihanilla hehkuvilla punilla, glitterlakoilla ja näyttävillä ripsiväreillä Rimmelin pisteellä.

Miten ihastuttavia hajuvesipulloja nykyisin saadaankaan kehiteltyä, Marc Jacobs osaa aina yllättää.

Isadoralla on kyllä aika hulppeat värit juhlaan. Näillä väreillä tulee varmasti upea silmämeikki ja lisäksi vielä hileglitteriä päälle.

Calrins ei petä koskaan, sillä tyylikäs sarja on ollut minulla käytössä monessa muodossa ja nyt tuntui, että mahdollisesti löytyi vielä uusi meikkivoidekin.

Sensai  oli uutena tulokkaana tapahtumassa ja tässä on kyllä galmouria sekä tuoksuissa, että ihonhoidon puolella. Kaksoispuhdistusta ohjattiin kädestä pitäen, joten nyt se taidetaan osata. Tuoksut ihonhoitotuotteissa tuovat ylellisen tunteen. Tyylikäs sarja.
                                                  With love,
                                                         M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *