Lifestyle

Miehen tuoksu; Issey Miyake Nuit D`issey

Näin isänpäivän nurkilla on syytä miettiä, mitähän se isä haluaisi lahjaksi ja millä tavoin häntä olisi hyvä muistaa. Tuoksut ovat mieluisa lahja niitä käyttävälle miehelle, sillä useinhan ne ovat naiset kun sen tuoksun rakkaalleen ostaa. Mistä sitten tietää mikä tuoksu on se sopivin?

Issey Miyake on loihtinut miehille parfumin, joka on intensiivisyydellään eau de parfum Nuit D`issey. Tuoksua kuvaillaan seuraavasti:
Raikas ja salaperäinen kuin syysilta…

Nuit d’Issey on äärimmäisen itsevarma ja huomiota herättävä tuoksu. Musta pullo kuvaa mystistä yötä ja pullon pinnan kuviointi kuun heijastumista veteen.
Tuoksua vallitsevat mausteiset ja metsäiset sävyt luovat voimakkaasti maskuliinisen tunnelman, jota pehmentää nahan tuoksu ja viettelevä häivähdys suitsukkeita. Mystisen lämmintä tunnelmaa rikkovat sopivasti alkutuoksun raikkaat bergamotti ja greippi.

Kuulostaa kyllä sellaiselta, miltä toivon mieheni tuoksuvan. Pullokin on ylpeä ja graafinen ilmestys, musta ja hieman salaperäinen. Toivon todella mieheni tähän tykästyvän. Mies ei saa minusta ”löyhkätä” liiallisella hajusteen käytöllään, vaan tuoksun toivoo vain leijailevan vienosti ja herättävän mielenkiinnon. ” Kylläpä mies tuoksuukin hyvälle!”

Minusta tämä tuoksu sopii myös ulkonäkönsä puolesta miehelleni, sillä liian koristeltu harvalle miehelle sopisikaan. Lisäksi tämä muistuttaa minusta jotenkin James Bondia ja ihmettelen, ettei tätä tuoksupulloa ja tuoksua ole hänen tuoksukseen valittu. Se vihreä James Bond 007 tuoksu ei kyllä oikein olllut onnistunut valinta, minusta. Noin ainakaan ulkoisesti, tuoksusta saa tietysti olla eri mieltä.
Tästä aasinsiltana heitän, että Spectre odottaa ja olemme lähdössä katsomaan Jamesin seikkailuja, mieheni toivomuksesta. Mitä nainen ei miehensä vuoksi tekisi? No, kyllähän tuo Daniel on ihan kelpo kaveri katsella, mutta ei minun mieleeni Bondina. Oletteko jo käyneet katsomassa tuon leffan? Vai jääkö se vain mysteeriksi tällä kertaa?

Tuote saatu blogitestiin

                                                                With love,

                                               M

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *