Sisustaminen

Glitterinen asetelma

Sain tänään viimeinkin inspiraation piipahtaa puutarhakaupalle etsimään maalaamaani työkalupakin lokeroihin jotakin sisältöä. Ihan joulujuttuja en vielä halunnut laittaa, vaan pikkuhiljaa vaikka sitten muutella sitä jouluisemmaksi. Toisin sanoen, kun kukkaset kuolee, tulee tilalle sitten jotakin jouluisempaa. Innostuin sitten noista glitterisistä hopealangoista ja mehitähdestä. Viime syksyn isot kävyt olivat vielä tallella, joten ne myös astelmaan mukaan. Minusta siitä tuli oikein hieno ja sopii tähän loppusyksyn aikaan ennen joulua. Jotakin jo hieman kimaltaa, muttei ihan vielä täysillä, jottei sitten ihan kyllästy, kun itse joulu saapuu. laitoin purkit pakastepusseihin, joten voin kastella kukkapurkien juurelle huoletta ja laatikon lokerot ei kastu.

Kirjaimia en ole vielä ennättänyt hankkimaan, mutta ideana se tuntui juuri sopivalta ja nehän voi aina ottaa pois ja vaikka vaihtaa. Tietäisikö kukaan mistä niitä saisi? 

Mukavaa lauantaita ja huomenna on sitten isien vuoro olla sankarina.

                                                 With love,

                                                        M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *