Käsityöt

Hiilenharmaata

Harmaa kausi jatkuu edelleen meikäläisen garderoopissa ja uutta neuletta pukkaa. Sain eilen viimenkin tämän perusneuleen neulottua ja nyt vain odottelen hieman kylmempää säätä, jotta tätä voisi käyttää tuskailematta. Kyseessä on Merino Cotton lanka, 50% kumpaakin ja vielä superwash  eli kestää konepesua 40 asteessa. Ihanan pehmoinen lanka koukutti meikäläisen täysin, sillä hiplasin toista alpakka silkkilankaa ensin, mutta hinta pysäytti ostokset. Sitten sain käsiini tämän ja uskon, että tämä on varmasti mielyttävämpi käytössä, koska alpakka voi olla liian kuuma. Neuleeseen meni 450 g ja puikkona oli 4 1/2 puikot. Koska koin tämän turhan tylsäksi virkkailin kaulukseen ja hihansuihin pientä kimalleketjua piristystä antamaan. Kuvautan tämän ylläni sitten, kun hieman on taas valoisampi päivä, joten varmasti vasta viikonolppuna näitä kuvauksia sitten hoidetaan.
Nyt onkin jo aika seuraavan työn ja se tehdään puretusta neuleesta. Minä siis kierrätän ja olen ylpeä siitä.
Milloin sinä olet viimeksi neulonut?

                                                          With love,
                                                                 M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *