Kosmetiikka

Juhlakausi alkakoon

Olemme kokoontumassa tänään Nelkytplussalaisten kanssa juhlistamaan pikkujoulukauden alkua ja mikäs sen mukavampaa, kuin valmistautuminen juhliin. Isadoran meikkipaletti houkutteli niin, että se oli pakko saada ja tästä ei nyt kyllä glitterit puutu. Meikkivoiteen korkkasin myös, sillä tästähän jo sainkin hieman esimakua Bernerin tilaisuudessa, jossa tätä meikkitaiteilija minulle kokeili. Ihanasti levittyi ja oli riittävän peittävä, vaikka olikin ohutta ja kevyttä. Tälle annettiin jopa 15 h kestävyys, joten ehkä tänään sitä aikaa en riko, mutta uskon, että aamulla tehty meikki voisi kestääkin iltaan pienellä entrauksella.

Huulille sipaistaan Lumenen uusinta uutta Lip Coloria,True Passion, joka luo huulille intensiivisen sävyn yhdellä sipauksella. Kestää pitkään ja huulipunan malli on tehty juuri sopivaksi, että sillä voi sekä rajata että levittää punan huulille. Mahtavan hohtavat ja kiiltävät värit ja kestää myös mm. ruokailua, joten heti tämän kanssa ei tarvitse hermoilla lisäämisestä. Värisävyjä on kuusi ja tämä on ainakin juhlakauteen The One, 6 Häikäisevä kauneus.

Meikissä on tietysti rajaukset, ripsivärit ja kulmavärit ja poskipunat, mutta myös kynnet näyttelevät tärkeää roolia. Upea pronssinkultainen sävy Mavalalta, Amber Drop. Yksi kerros riittää.
Nyt on viimeisteltävä meikki ja riennettävä matkaan. Ilta lupaa varmasti  puheensorinaa ja naurua ja hyvää mieltä meidän upeassa Nelkytplusblogit porukassa.

Tuotteet saatu blogitestiin

                                            With love,
                                                   M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *