Lifestyle

Kokomo Tikibar ja 40+bloggaajien pikkujoulu

Nelkytplusbloggajat oli kutsuttu Kokomo Tikiin viettämään pikkujoulua Havajilaisissa merkeissä. Meitä oli kolmisenkymmentä bloggaajaa tapaamassa toisiamme, osa tuttuja ja osa uusia kasvoja. Kiva nähdä oikein livenä tätä mahtavaa porukkaa. Emäntänä ja kutsujana toimi tietenkin Heli, Nelkyt+blogit mediayhteisön perustaja. Lämpimät kiitokset hänelle, tämän illan järjestämisestä.

Nyt on sitten vuorossa ruokakuvia, sillä me söimme todella hyvin. Aluksi oli alkupalana minulla kasvishampurilaisen puolikas ja makkara, joka oli leivottu maissikuoreen. Alkupalamakkara oli niin herkku,että jo sillä olisi meikäläinen ollut hetken aikaa tyytyväinen.

Toisille oli tarjolla kalaa ja äyriäisiä alkupalana.

Alkudrinkkinä tilasin Maitaita ja kylläpä oli raikasta.

Alkoholiton drinkki vei myös melkein kielen mennessään.

Pääruokana söin ribbsejä ja voi jestas, ihan harmitti kun en jaksanut koko annosta.

 Kokomo Tikissä saa myös gluteiinitonta possua.

 Ruokajuomaksi valitsin olutta, Brooklin lager sekä vieruskaverille Havajilainen Fire Rock.

Jälkiruokaakin piti yrittää mahduttaa jo ennestään täynnä olevaan vatsaan ja suklaakakkuhan ei ole ihan kevyemmästä päästä. Voitte kuvitella, että ihan vyöryin kotiin.

Paikkana Kokomo Tiki on piristävä poikkeus ja drinkit ja ruoka taivaallisen hyvää. Verhoilla saa kabinetin erotettua ja myös äänieristettyä, joten omat juhlat siellä voi huoletta pitää, vaikka synttärit, polttarit, pikkujoulut.
 Tytär kertoi, että hänen kaverinsa käyvät siellä viikonloppuisin bilettämässä, joten voin hyvin kuvitella, että paikka vetää nuorisoa, sillä siellä on silloin esillä tanssilattia ja musiikkia tarjolla.
Mutta kyllä tänne pitää varmasti mies viedä joskus syömään, jotta voimme muistella melkein 20 v sitten tekemäämme häämatkaa Havajille. Sitä ennen kyllä paastoan, että jaksan huoletta syödä koko annokset.

Kokomo Tiki

40+ blogit

                                               With love,
                                             M

28 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *