Kosmetiikka

Kulta-kollageenikasvonaamio

Mitä sitä ei tekisi kauneuden eteen? Vaikka Halloween onkin ohitse, voi silti leikkiä Halloween maskilla. No, oikeasti tämä on kulta-kollageenikasvogeelinaamio, jonka on tarkoitus vähentää auringon aiheuttamia pigmenttiläiskiä sekä ikäntymisen merkkejä. Minulla ei onneksi ole noita pigmenttiläiskiä, mutta jospa tämä rauhoittaisi vaikka tuota couperosaa.
Naamion sisältämä hyaluronihappo syväkosteuttaa pitkäaikaisesti ja antioksidantit suojaavat ihoa ympäristön vapailta radikaaleilta. Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

Naamio on pakkauksessa nesteessä, joten se kannattaa ottaa huomioon, ennenkuin avaa pakkauksen. Minä tein sen varmuuden vuoksi lavuaarin päällä, sillä vaikka olinkin huolellinen, nesteitä silti valui tuolta pakkauksesta. Olin jo pessyt kasvoni puhtaiksi, joten tehtävänä on vain asetella naamio paikalleen. Pitkien kynsien kanssa minä sain vahingossa aikaiseksi reikiä geelimäiseen pintaan, joten huomio myös tuo. Naamio asetellaan kasvoille painellen ilmakuplat pois, joten geelinaamio asettuu hyvin paikoilleen. Huomaan tuossa kuvissa, että naamio on kasvoilleni ehkä aavistuksen iso, joten en saanut noita leuan vekkejä tasoittumaan, mutta eipä tuo haitannut.

Naamio tuntuu viileähköltä ja tuoksuu ruusuiselta. En ole varma sisältääkö tuote ruusua, mutta minusta se tuoksui siltä. Pötköttelin sängyllä noin 20 minuuttia naamio kasvoilla ja siirsin sen sitten vielä kaulalle ja dekolteealueelle 10 minuutiksi. Geelimäinen aine jää ihon pinnalle naamion poistamisen jälkeen, joten tämä kannattaa hieroa ihoon, sillä se antaa lisäkosteutta. Lopuksi geelinaamio kannattaa sulattaa lämpimään veteen ja sivellä se sitten vartalon iholle ja näin saa kauniin hehkun vaikkapa dekolteelle juhliin.
 Iho tuntui napakammalta ja näytti tasaisen väriseltä. Tässä postausta kirjoittaessani tunnen vielä sen vaikutuksen aavistuksen omaisesti poskia kiristäen. Iho on kyllä ihanan pehmoisen tuntoinen.
Mainio tuote myös herkistyneelle iholle ja varmasti etelän matkalle sopiva ihanan viloittavaksi naamioksi. Tosin ärtyneelle, palaneelle tai rikkoutuneelle iholle tuotetta ei saa käyttää.

Postaus on toteutettu yhdessä Beauty outlet verkkokaupan kanssa ja nyt myös sinulla on mahdollisuus tilata noita Kulta-kollageenikasvonaamioita edulliseen hintaan 5.90 e,  normaalisti 19.15 e.  Lisäksi verkkokauppa tarjoaa -15% alennusta tuotteiden loppusummasta, kun mainitset KRISTALLIKIMARA alennuskoodin ja tarjous on voimassa kuun loppuun saakka 30.11.
Ostoksille pääset tästä: Beauty Outlet

                                                       With love,
                                                             M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *