Sisustaminen

Kristalleja keittiöön

Lauantai oli shoppailupäivä tai oikeastaan sellainen katsastuskierros kaupungin tarjontaan. Eihän minulla mitään erityistä tarvetta ostoksia tekemään ollut, mutta pari askartelujuttua piti ostaa ja tyttärellä oli omia hankintoja mielessä. Kampin muutamasta uudesta liikkeestä olin lukenut ja ne piti käydä paikan päällä katsomassa, mutta sitten löysinkin tuon ihanan Day sisustusliikkeen, jolla oli nyt pop up liiketila Kampissa tammikuulle saakka. Kaikenlaista olisi lähtenyt mukaan, mutta yritin hillitä itseni. Niinpä nappasin keittiöön vain tämän ihanan kristallein koristellun talouspaperitelineen. Meidän entinen olikin ollut jo roskikseen lähdössä pitempään, mutta kun ei ollut tullut vastaan mitään sopivaa, niin senhän vähän sitten kuin unohtaa. Nyt löytyi ja kaupat tuli.

Olisihan sieltä voinut ostella siis kaikenlaisia ihanuuksia ja voi olla, että menen sinne vielä uudestaan. Oikea Dayn liiketila sijaitseekin Bulevardi 11. Olen varmasti joskus käynytkin, mutta siitä on jo aikaa.
Nyt sain siis lisää kimallusta keittiöön, vaikkei nämä nyt varmasti ihka aitoja kristalleja taida ollakaan.

                                                             With love,
                                                         M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *