Käsityöt

Ruusubeige beanie ja tuubihuivi

Täällä flunssaisena kirjoitan teille ja kehotan pitämään pipon päässä ja huivin kaulassa, vaikka olisikin plussaa mittarissa. Minä kaiketi vilustutin itseni, kun kuljin viime lauantaina kaupoissa ja ulkona ja aina en muistanut pistää takkia kiinni. Tähän hätään kun ei ollut pipoa eikä tuubia, mutta nyt on. Vaikka nuhaisena, niin ei silti toimeettomana ja niin tuli beanie pipo ja tuubi valmiiksi pikapikaa. Neuloen ainaoikeaa kaksinkertaisella pehmoisella langalla tuon tuubihuivin saa muhkeammaksi ja yksinkertaisella sitten tuon beanien, jottei tule turbaani-mallia. Lanka on kierrätyslankaa, joten neulepaidan vedin langoiksi ja kastelin vyyhdit ja kerin uudelleen ja nyt kudottuna teille ne esittelen. Olen ylpeä tästä, sillä ennen heitin vain roskiin neulomukset, jotka eivät enää miellyttäneet. Purkaminen kun on niin työlästä ja tylsää.

Ohjetta ja silmukkamäärää saa kysellä kiinnostuneet ja asiasta innostuneet.
Snyyff ja atshii! Mukavaa viikonloppua kaikille! Ai niin ja viikonloppuna polkaisen käyntiin joulukalenterin, jossa arvotaan ei vain kerran, vaan joka adventtisunnuntai, joten seurailehan blogiani!

                                                     With love,
                                                  M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *