Sisustaminen

Kohti jouluisia somistuksia

Kyllä se vaan on niin, että jouluun on aikaa enää muutamia viikkoja ja nekös hurahtaa ohi, niin ettei huomaakaan. On siis viisasta aloittaa pienten jouluisten somistusten lisääminen kotona, jotta se jouluisuus alkaisi pikkuhiljaa tuntua. Tein viime viikonlopulla pieniä jouluisia ostoksia ja White on White liikkeestä löysin sydänjouluvalot, jotka toimivat pattereilla. Voi jee, sillä nämä voi asentaa paikkaan kuin paikkaan ja ei tarvi pähkäillä missä se pistorasia olikaan ja yltääkö johto ja näkyykö se ikävästi. Siitä en tiedä kuinka patterisyöppöjä ovat, mutta eihän tätä tavitse kokoajan päällä pitää.

Maalaamaani työkalupakkiin sain siis kaipaamani valot ja minusta se on nyt valmis. Haaveilin niistä kirjaimista ja numeroista ja katselin tarroja, jotka olivatkin sitten todella pieniä ja eivät toimineet kuten olin ajatellut. Mutta sitten yksi askartelukaupan myyjä ymmärsi kysyä, että millaista maalia sinulla siinä pakissa on ja totesi, ettei tarra taida kalkkimaalissa pysyä. Minä kun en ole lakannut tuota maalin pintaa. Joo, se on nyt sitten siinä, se asetelma ja enempää siihen en laita, jottei mene överiksi.

Minusta tämä tuo ihanan jouluisan tunnelman eteiseen.
Joko teillä on joulua jo kovasti somisteltu?

Mukavaa lauantaita kaikille!

                                                 With love,
                                                        M
                                                        

                                                      

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *