Sisustaminen

GastroMax Orthex, uutta keittiösäilytykseen

Saan aina ajoittain siivouspuuskia, jolloin perhe on suunnilleen paossa hangessa, kun meikäläinen panee tuulemaan. Yleensä siivotessa hieman lievästi sanottuna hepuloin ja kritisoin sitä, miten sotkuista on ja ihmettelen, miksei kukaan laita tavaroita paikoilleen ja, no listaa voisi jatkaa. Onneksi tyttäreni on nyt siivoamisesta vastuussa, ainakin jonkin aikaa, joten voin keskittyä ”hepuloimaan” sitten muista aiheista ja kuten kaikki tietävät, niin aiheitahan aina riittää ja kun vielä väsymys painaa päälle, niin jälki ei ole kaunista.

Olen nyt kuitenkin yrittänyt vähän ”relata” ja antaa mennä vähän sinnepäin, jotta en turhaan rähisisi ja niinpä olen päättänyt aloittaa joulusiivokset hieman aikaisemmin kuin normaalisti. En minä oikein innokas ole niitä kaappeja kuuraamaan, mutta kun ne joskus on kuitenkin tehtävä, niin mikä ettei nyt. Aloitin siis keittiöstä.  Meidän kuivamuonat oli pakattuna seitsemän eri sortin purkkeihin ja varsinkin lasisiin Ikean tölkkeihin. Vaikka Ikean säilytys onkin ihan ideana ollut kiva, niin kyllä ne lasipurkit hieman huolimattomasti suljettuna tekivät kivoja yllätyspommeja kaappiin ja lattialle, kun niitä erehtyi vääriin nostelemaan. Raskaitakin olivat täytettynä, joten bye bye Ikea ja tervetuloa uusi tuttavuus made in Finland, Gastromax Orthexilta. Säilytyspurkit kuivasäilytykseen tyylikkäässä ulkoasussa ja ihanasti läpinäkyvänä ja kannet helposti avattavissa, mutta silti sulkeutuvat turhia konstailematta.  Pidän siitä, että jauhot, ryynit ja muut pastat näkee heti suoraan purkkien jo kaapissa ollessa ja säästyy purkkien aukaisemiselta. Pikainen katsaus kaappiin kertoo, mitkä ruokaineet ovat loppumassa kauppaan lähdettäessä ja sekin auttaa näissä arjen kiireissä.

Ilmatiivis rasia suojaa elintarvikkeita kosteudelta, hajulta, pölyltä ja ötököiltä. Purkit ja kannet voi pestä koneessa ja kaikki rasiat voit pinota päällekäin. Sarjan koot: 0,8L/1,6L/2,25L/3,5L kuivasäilytykseen ja 0,6L/1L jääkaappiin.

 Tästä juuri huomaa, että kauppareissu on kohta edessä. Toisaalta purkkeihin mahtuu kyllä aika iso määrä ruoka-aineita, joten ei tarvitse pelätä, ettei se jauhopussi siihen purkkiin mahdukaan. Ihana, kun kaapin hyllyillä ei enää löydy jauhopölyä ja tulihan tuo kaappi kunnolla nyt siivottua.

Näitä rasioita myy Prisma, Anttila ja Kodin1 mm. Lisää tietoa löytyy  täältä, Orthex.
Yhden asian voin nyt rastittaa joulusiivouksista pois.

Millaiset sinun siivoussuunnitelmat ovat jouluksi?

Tuotteet saatu blogitestiin

                                             With love,
                                            M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *