Lifestyle

L`occitane: Jasmin-Immortelle-Neroli

Pirskahdus kesää tai tuulahdus kesäisiltä Korsikan saarilta on Lòccitanen Jasmin-Immortelle-Neroli lahjapakkaus upeine  vartalotuotteineen. Kun tämän paketin sain, meni tovi sen kauneutta ihastellessa ja sisältökään ei kyllä pettänyt. Kauniisiin paketeihin kun meikäläinen tahtoo helposti hurahtaa, niin voin silti lohduttautua ettei lausahdus:”moni kakku päältä kaunis” pidä tässä lainkaan paikkansa. Sillä olin myyty.
Pierre Hérme on maailmankuuluisia kondiittori, joka uskalsi uudistaa perinteiset leivonnaiset innovatiivisillä makuyhdiselmillä.
Vuonna 2015 hänen ystäväsä Olivier Baussan pyysi häntä suunnittelemaan tuoksusarjan L’Occitanelle.”Kehittäessäni näitä tuoksuja makuyhdistelmät nousivat tärkeimmiksi” 
Tuloksena oli kaksi tuoksua, jotka ovat ainutlaatuisia ja monivivahteisia. Tuoksut muistuttavat Välimeren alueesta ja saarista, joista pitävät niin naiset kuin miehetkin.
Lainattu L´occitanen sivustolta

Ensinnäkin mukana oli kauniiseen lasipulloon pakattu tuoksu. Tuoksussa tietysti nimensä mukaisesti Jasmiinin kukkaa ja voimakkaan keltaista Immortelle-kukkaa Korsikalta. Päätuoksussa on sitruunan, petit grainin ja rosé pippurin vivahteikas yhdistelmä. Sydäntuoksussa löytyy jasmiinin ja appelsiinin kukan ja Immortelle kukan yhdistelmä.
Tuoksu on voimakas heti aluksi ja kestää kotvan laantuakseen, joten maltilla tätä suihkuttelisin. Mutta kesän tämä ihana kukkaistuoksu tuo pakostikin mieleen.

Kevyt ja helposti imeytyvä vartalovoide jättää suloisen kukkaistuoksun vartalosi iholle. Pehmentää ja kosteuttaa hyvin, myös näin talven kynnyksellä aina vain kuivenevaa ihoa. Kosteutus myös kestää vartalon iholla ja minulle tyypillinen kuivuuskutina ei nyt ole häirinnyt tätä kun olen laittanut. riittoisaltakin voide tuntuu, sillä se on riittävän juoksevaa.

Käsivoiteita ei tunnu koskaan olevan liikaa, joten hyvä jos näitä löytyy käsilaukusta ja työpaikaltakin. Minulla ainakin kuivaa kädet siitä, että joudun kuivaamaan ne käsipaperiin ja talvella ei tarvitse useasti ottaa pois rukkasia, niin kädet jo rohtuvat ikävästi. Joten voiteet ovat kyllä tarpeeseen. Sheavoita sisältävä käsivoide on täyteläistä ja se  kosteuttaa ihoa ja imeytyy nopeasti, mitä itse ainakin arvostan ja tuoksuu ylelliseltä. Tämä voide kyllä pääsee mukaan käsilaukkuuni.

Tämä on kyllä hieno combo, joka on tarjolla vain rajoitetun ajan ja tästäpä saisi mukavan elegantin ja naisellisen yllätyspaketin pukinkonttiin jouluksi. Hinta vain 69 e verkkokaupassa ja postikuluihin ei mene mitään, jos paketin hinta ylittää 49 e. Niin, että vinkkinä vaan.

Sponsored                     


                                                With love,
                                                       M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *