Kosmetiikka

Ensimmäinen adventti

Ensimmäinen adventti ja aika paljastaa mitä oikein löytyi kalenteriluukun takaa. Merkkihän oli tietysti Lumene, joka oli varmaankin helppo arvata. Pakettiin siis kääräistään nuo Lumenen puhdistusvoide ja kasvovesi. Nämä roosanauha tuotteet ovat hulppean riittoisissa puteleissä, joten heti eivät varmaankaan lopu. Lisäksi paketissa on ihana Lumenen True Passion Lip Color, joka on aivan huippu huulipuna ja rajaus yhdessä. Kestää todella pitkään kuitenkaan kuivattamatta. Sähäkkä väri sopii hyvin joulunaikaan. Kiiokset Lumenelle, joka mahdollisti tämän arvonnan.

Ihanat lukijat! Oli kiva huomata, kuinka innolla olitte tässä arvonnassa mukana! Jos et nyt voita, niin älä huoli, sillä tulossa on viikon välein vielä kolme arvontaa. Kannattaa siis tulla huomenna blogiin kurkkaamaan, sillä huomenna alkaa taas uusi, toisen adventin arvonta-aika.
Tämän ensimmäisen lahjan voittaa Kaija! Onnea, olen laittanut sinulle sähköpostia. Laitathan minulle osoitetietosi s-postiin, koska en saa viestiä lähtemään.

Mukavaa ensimmäistä adventttia kaikille!

                                              With love,
                                             M

5 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *