Lifestyle

Ellos kevät/kesä 2016

Nyt kesken kaiken jouluhössötystä tempaisen meidät pienelle aikamatkalle Elloksen kevät/kesä 2016 esittelyyn. Tässä on vain pieni raapaisu tuotteista, joihin pääsin eilen tutustumaan medialle ja bloggaajille osoitettuun tapahtumaan.Kesäinen menu oli kokki Sara La Fountainin käsialaa ja kauniisti hän olikin ruokia asetellut esille. Yllä hyytelömäinen drinkki, jossa oli hieman alkoholia ja vadelmia ja loppuja en sitten muistakaan, valitan.

Ruoka voi tosissaan olla taidetta, kun sen oikein kauniisti tai persoonallisesti osaa koota. Herkullisia pikkusuolaisia, jotka nykyisin melkein aina tarjotaan näistä suloisista neliökupeista.

Minua aina nolottaa pyytää julkkiksia kuvaan, joten yritän napata kuvat hieman takavasemmalta ja no, surkeitahan niistä tulee. Ehkä pitäisi vain rohkaistua.

Hieman pelottavasti alkaa näkyä viitteitä siitä, että 70-luvun juttuja taas lämmitellään, kuten levenevät lahkeet. Ou my, eikö se ollut ihan vasta kun ne päällä hiihdeltiin  ja sekin oli 70-luvun lämmittelyä ja nyt taas.

Arvatkaa vaan, niin eikös minut pysäyttänyt tämä viehättävä neulosmekko, joka muistutti käsin virkattua. Minun pitää alkaa jo nyt hankkimaan lankoja, jotta saan mekon virkatuksi kesäksi ja malleja on päässä jo monta erilaista.

 Sininen on kevään ja kesän uusi väri ja sitä oli esillä niin sisustuksessa kuin vaatemuodissakin.

Ellos on laajentanut myös kosmetiikkaan ja meikkeihin ja kyllä nämä saippuapullot ja suihkugeelit näyttävätkin tyylikkäiltä.

Tämmöinen oli pieni reissu tulevaan kevääseen ja kesään. No, niin. Nyt saa palata jälleen joulun hyörinään. Kiitos matkaseurasta, mutta minua vielä kiinnostaa,  mitä mieltä sinä olit tästä Elloksen kevään ja kesän 2016 tulevasta tyylistä? Nappaako?

                                                           With love,
                                                                  M

24 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *