Kosmetiikka

Mineas-kuorintasukat

Juhliin valmistautuminen ei yksinomaan tarkoita meikattuja kasvoja ja kampaamokäyntiä. Juhliin panostettaessa on syytä muistaa myös jalat. Sain mahdollisuuden Mineas-kuorintasukkien testaamiseen ja värväsin siihen tyttäreni, joka oli aiemmin juuri valitellut jalkojensa kovettumia ja kuivumista. Mineas-sukat tulivat kuin tilauksesta apuun ja me kävimme toimeen, minä kuvaajana ja hän testaajana. Jalat eivät nyt niin pahalta näytä, mutta tunne on tietysti se mikä ratkaisee ja kovettumat voivat sitäpaitsi olla myös kipeitä pahaksi päästessään. Voi tietysti miettiä, että kuka nyt jalkoja näkee, sillä juhlissahan kuuluu olla stay up-sukat tai sukkahousut, mutta kovettumat saattavat helposti rikkoa ohuen ja kalliin sukan tai sukkahousun ja lisäksi kovettuma ja kuivuus jaloissa tuntuu ikävältä juhlasukkiksia ylleen pukiessa.

Minea sukista kerrotaan seuraavaa:
Mineas-kuorintasukat poistavat kovettumat ja pehmentävät jalkojen kuivan ihon kätevästi ja erittäin tehokkaasti. Sukkien sisällä olevat geelin luonnolliset ainesosat nopeuttavat ihon uusiutumista. Sukat tuovat avun kovettumiin, kuivaan ihoon ja halkeileviin kantapäihin. Kuollut ihosolukko alkaa kuoiutua jaloista jo yhden sukkaparin käyttökerran jälkeen ja noin 3-4 vuorokauden päästä hoitohetkestä. Ihon kuoriutuminen voi olla hyvinkin runsasta ja se voi kestää jopa 10-14 vuorokautta, yksilöllisesti vaihdellen ja jalkojen kunnosta riippuen. 

Leikataan muovisukkien suut auki ja sujautetaan jalat niihin. Päälle voi laittaa vaikka villasukat, niin kuorintasukat pysyvät mukavasti ja lämpimästi paikallaan. Annetaan vaikuttaa 90 minuuttia ja sitten sukat poistetaan ja jalat huuhdellaan hyvin.

Siistit jalat tuli….ja sitten se alkoi muutaman päivän päästä, nimittäin se tolkuton ihon kuoriutuminen. Tyttären jalat olivat todella kuivat ja liuskoittain iho uusiutui. Todella epämiellyttävän näköiset ja tuntuiset kuulemma olivat ja sen voin uskoa. Jalkoihin piti laittaa runsaasti jalkarasvaa, joka helpotti kuivuutta ja uusiutumista. Lopulta jalkojen iho oli kuoriutunut ja lopputuloksena oli todella pehmoinen iho jaloissa ja kovettumat olivat lähteneet. Tytär tuumasi, että voi kyllä suositella, mutta kannattaa tehdä kuorinta ajoissa, jotta kuoriutuminen ei satu juuri juhlien aikaan.
Ehkä tässä oli yllättävintä se, ettei kumpikaan meistä ymmärtänyt kuorintatuotteen olevan noin tehokasta ja että kuoriutuminen oli kuin olisi luotu kokonaan uusi nahka. Mutta edullisesti saat jalat kyllä siloiseksi ja tavallaan helpolla. Näitä Mineas-kuorintasukkia myydään päivittäistavarakaupoissa hintaan 10.95 e. Aika kiva lahjaidea ja siihen vaikka villasukat vielä mukaan.

Mitäs olet mieltä, uskaltaisitkos kokeilla?

Tuote saatu blogitestiin

                                                                  With love,
                                                         M

24 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *