Kosmetiikka

Toisen adventtisunnuntain luukusta paljastuu….

Hyvää itsenäisyyspäivää!
Adventtikalenterin toisen luukun takaa paljastui Norwegian Formula käsivoide Darling Clementine Limited edition. Käsivoiteessa on korkea glyseriinipitoisuus, joka auttaa säilyttämään kosteuden ihossa. Kosteuttaa ja suojaa jopa erittäin kuivaa ja rohtunutta ihoa 24 tuntia. Tiivistetty koostumus-yksi tuubi riittää jopa 200 käyttökertaan. Ingrid Reithaug ja Tonje Holand ovat kuvittaneet käsivoiteen ulkoasun sekä lisäksi tämän aikuisille suunnatun värityskuvan. Mukaan lähtee myös värikynät. Tiedot poimittu esitteestä.
Flo Refillable Perfume Atomizer on myös mukana tässä paketissa upean hopeisena. Postauksen hajuvesitäyttöpakkauksesta teinkin jo aiemmin ja siitä voit lukea täältä.
Lumenen Longwear Blur meikkivoide on jo aiemmin melkein joka blogissa esitelty ja tässä tuleekin uutuus, joka on samainen meikkivoide meikkipuuterina.
Ecotoolsin rajaussivellin silmämeikin rajaukseen ja tällä tasokkaalla siveltimellä onnistut aina.
Tässä koko paketti esiteltynä ja onnellinen voittaja on Marika S. Laitoin viestiä jo Marikalle, joten osoitteen kun saan, niin paketti lähtee huomenna matkaan.

Mikäli voitto ei nyt osunut kohdalle, niin ei hätää. Huomenna lähtee käyntiin kolmas adventtisunnuntain arvonta. Tervetuloa taas kaikki jäsenet mukaan! Niin ja arvontapaketin koostumus vaan paranee!

Sponsored

                                                 With love,
                                               M

5 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *