Lifestyle

Joulusaunassa ei saa puhua

Tiesitkö muuten, että joulusaunassa ei saa puhua? Tämä on sellainen vanha uskomus, että jos puhut, niin kirput kiusaavat koko tulevan talven!
 No, ehkäpä ei kirput kiusaa nykypäivänä, vaikka joulusaunassa pölisisikin. Kunhan nyt ensiksi saisi sen saunan pestyä, lähinnä hiusvärien kivat punaiset jäämät laatoista kylpyhuoneen puolella ja saunan pesu kevyesti harjalla ja uudet puhtoiset pefletit tuoksuvan raikkaille lauteille. Siinä minun saunanapesu jouluksi. Entäs jos haluaa fiilistellä tuoksulla. Voi ottaa sen kesällä koivusta tekemän vihdan ja vihtoa sillä koivun tuoksun saunaan. Meillä ei ole ollut mahdollisuutta noita vihtoja sitoa, joten on parempi ja helpompi tyytyä keinotekoiseen tuoksuun, jonka saa kätevästi pullosta. Nimittäin Rento tuotteiden suhteellisen uusi tulokas Talven mausteet Löylytuoksu. Saunassa jo tätä testasin ja jotenkin siinä mielenkiintoisesti yhdistyi savun ja tervan tuoksu ja kun etsimällä etsin, niin löysin piparintuoksuakin. Kun pulloa tarkastelee, niin kanelia ja tähtianistakin siitä löytyy, ainkin kuvassa. Mausteisuus tulee vahvasti esille, joten talveen sopii tämä löylytuoksu ja juuri mieltäisin sen joulunaikaan.

Sitten löylyistä pesulle ja suloisesti pesee pehmoisella vaahdolla tämä Lapinmarja, Rento tuotteiden pesugeeli. Pesugeeli sivellään märälle iholle ja annetaan vaikuttaa hetki ja sitten huuhdellan pois. Toimii kätevästi siis myös ihon kosteuttajana, sillä tässä on manteliöljyä, joka ravitsee ihoa ja koivunkuoriuute ylläpitää kosteustasapainoa.
 Olisipa se mökki, jossa voisi näiden tuotteiden kanssa oikein lutrata ja fiilistellä olevansa Joulupukin mailla. Pakkanen paukkuisi ja tähdet loistaisivat ja lumi kimmeltäisi timanttien tavoin. Ei kuuluisi mitään, ei hiiskahdustakaan. Tässä rauhassa voisi istahtaa hetkeksi kynttilän valoon saunan portaille ja hörpätä mukillisen höyryävää glögiä.
Tätä fiilistellessä kuuntelen ulkona riehuvaa tuulta ja sadetta tuolla sysipimeässä ja toivon, että lunta sataisi, edes jouluksi.

Tuotteet lehdistönäytteitä

Kolmannen adventtisunnuntain arvontaan hieman vinkkejä : Ekologinen tuote ja toimiva ja näpsä kauneuden työkalu. Täytettävä. Väriä moneen menoon.
Käyhän osallistumassa arvontaan, joka paljastuu vasta, kun voittaja on selvillä. Arvontaan pääset tästä.

                   
                                With love,
                                 M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *