Kosmetiikka

Jane Iredale Eye Shere

Tapasimme torstaina Jane Iredalen pikkujouluissa pienellä porukalla ja nautimme glögiä ja muita herkkuja. Keskustelu pyöri kauneuskirurgian ja joulunvieton tienoilla. Pääsimme myös kokeilemaan Jane Iredalen meikkejä ja pari meistä hullaantui ihanan hopeiseen kimaltavaan luomiväriin. Kuinkas muuten, kun oli kyse glitteristä, niin minähän sen myös halusin. Tämä Jane Iredalen Eye Shere on pienen pienessä tuubissa ja näytti ensin päältäpäin kimmeltävältä lumelta. Luomiväriä voi töpötellä ensin luomille tuubissa olevalla annostelijalla ja levittää se sitten siveltimellä tai sormin. Voidaan laittaa myös toisen luomivärin päälle antamaan kimallusta.  Tämä voidemainen luomiväri ei paakkuunnu luomivakoon  ja peittää verisuonia sekä tummuutta. Ei sisällä vehnää ja vegaaneille  on myös sopiva.

Opal Silk kimmeltää ihanasti ja tämä olisi niin hyvä glitter sinne pikkujouluun ja uuteen vuoteen ja kyllä se käy aattoiltanakin. Vaikka sanotaan, ettei aikuinen nainen enää saisi kimalletta käyttää silmäluomissaan, sillä se korostaa ryppyisyyttä, niin tätä ette voi meiltä pois ottaa, sillä minä ainakin käytän ja iloitsen tästä, ryppyineni. Lisätietoa löytyy täältä
Lämpimät kiitokseni vielä mukavista pikkujouluista!

Onko siellä muita innokkaita kimalteen käyttäjiä?

Tuote saatu blogitestiin

                                                 With love,
                                               M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *