Lifestyle

Diy: Joulukortit

Joulukorttitehtaalta kiiruulla täällä postailen. Vielä on hommat vähän vaiheessa ja ajattelin, ettei taida keretä tänä jouluna minulla kortit lainkaan matkaan, mutta ei hätää, tulossa ovat. Nimittäin nämä hamahelmikortit ovat kauniita ja helppoja toteuttaa kortti-ideaksi ja lahjapaketeihin koristeeksi. Olihan minulla muitakin ideoita, mutta aina kaikki ei toimikaan, kuten on suunnitellut ja pitää vaihtaa idea toiseksi. Näitä on käsityölehtien sivuilla ollut esillä ja askartelukaupoissa, joten kiva, kun vihdoin hamahelmillä on jokin rooli. Kun tytöt oli pieniä, niin näitä he tykkäsivät askarrella ja sitten minä yritin kuumeisesti etsiä mitä näillä tekisi ja mihin niitä käyttäisi, kun pienokainen niitä niin ahkerasti ahersi. Mutta nyt tämä vasta sitten keksittiin. Tämä kortti-idea on siis helppo toteuttaa jo kolmevuotiaan kanssa, jos ottaa yksinkertaisimman alusen, vaikka sydämen tai ympyrän.

Loppuun pieni vinkki arvonnasta, johon voi osallistua vielä tähän iltaan klo 21.00 saakka. Ihoa sillä voi puhdistaa, silmiin antaa säihkettä, huulia ravita ja värittää sekä meikkiä levittää. No, tulipas helpot vinkit, joten jos kiinnostaaa, niin tule mukaan arvontaan osallistumaan täältä.

Nyt riennän siivousten pariin ja toivottelen mukavaa lauantaita!
                                 
                                                    With love,
                                                           M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *