Lifestyle

Neljäs adventtisunnuntai ja arvonta on suoritettu!

Nyt on sitten viimeinen adventtiarvonta blogissani suoritettu ja katsotaanpas mitä sieltä paljastui. No Jane Iredalen tuotteita: Garthusia-saippua,  ripsiväri ja ripsiseerumi, huulivoide ja ihana Magic Mitt kasvojen puhdistusliina. Tämä kosteutetaan ja pyyhitään meikit pois ja myös ripsiväri irtoaa hyvin. Matkalla ja mökkeillessä verraton.

Lisäksi pakettiin sujautetaan myös Ecotools meikkaussivellin luomivärin taiturointiin ja Lumenelta uutuus,  huulipunakynä. Nämä Lumenen huulipunakynät ovat olleet suosiossani siitä lähtien, kun niitä sain testaukseen.

Eipä pidetä ketään enää jännityksessä. Voittaja on Terhi J. Paljon onnea! Olen laittanut s-postia voittajalle.

Lämpimät kiitokseni kaikille arvontaan osallistuneille! Ihanaa kun tämä tuntui innostavan monia ja minusta oli kiva, kun voittajia tuli useampia. Tervetuloa myös uudet jäsenet, toivottavasti pysytte Kristallikimaran matkassa, sillä arvontoja on tulossa jatkossakin. Tänään 20.12. muuten käynnistyy sisustusaiheinen valaisinhaaste taloon.com sivustolla ja Kristallikimara on siellä myös mukana. Olisi hienoa, jos antaisit minulle äänesi ja samalla sinulla on myös mahdollisuus voittaa 300 euron valaisinlahjakortti. Valaisinhaasteeseen pääsee tästä www.sisustusniksit.fi.

Kiitos yhteistyökumppaneille, kun mahdollistitte nämä arvonnat.

Suloista neljättä adventtisunnuntaita kaikille!

                                     With love,
                                     M

7 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *