Lifestyle

Ultra Male

Vielä on hetki aikaa juosta kaupoissa etsimässä lahjoja rakkaimmilleen. Itse olen ollut hyvissä ajoissa lahjojen suhteen ja muutaman olen jo saanutkin hankituksi. Tyttärille on niin helppo ostaa lahjoja, toisaalta sovimme kyllä vain pienistä yllätyksistä, sillä alennusmyynteihin voidaan sitten satsata enemmän, joulun jälkeen.
 Mies ja lahja hänelle, on tuottanut useimmiten päänvaivaa, koska en aina haluaisi ostella niitä samoja juttuja ja haluaisin yllättää. Sitten sen keksin ja  nyt annan vinkin, mikäli teitä muitakin pohdituttaa, että mitä sille miehelle hankkisi lahjaksi. Kaikkihan me tykkäämme hyvältä tuoksuvasta miehestä, joten sehän voisi olla uusi tuoksu. Jean Paul Gaultier on lähettänyt maailmalle oikein Ultra Male tuoksun, joka on Le Male tuoksun paha poika. Kuulostaa hieman karsimmalta tapaukselta, mutta tuoksu huumaa seksikkyydellään ja viettelee kyllä naisen kuin naisen. Tuoksun alussa voi aistia päärynää ja sitruunaa, sydäntuoksussa laventelia, kanelia ja salviaa. Pohjatuoksussa häivähtää vanilja, ambra, santelipuu ja patsuli.
Musta pullokin on miehekäs ja charmikas, myös aikuiselle miehelle sopiva, vaikka tästä kuvauksena kuulemma onkin seilorimies, paha poika, joka astuu veneensä kannelle ja jonka housut liimautuvat pakaroihin…
Oijoi, tätä kyllä Ultra Male tuoksua nuuhkii mielellään. Toivottavasti tämä viehättää myös lahjan saajaa.

Lehdistönäyte
                                       With love,
                                      M

8 Comments

 • Teija Hakula

  Onpa miehekäs ja komea pullo! Onko sinulla antaa vinkkiä
  hyvin kevyestä ns. vesipartavedestä, jonka olen ajatellua
  hankkia miehelleni? Itselläni on niin paha tuoksuallergia,
  että kukaan perheessämme ei voi käyttää vahvoja tuoksuja.

  Oikein ihanaa joulunaikaa sinulle ja läheisillesi M <3

 • Mysterious M

  Voi tuo on kyllä harmillista, jos olet hajuille allerginen. On aika hankala antaa vinkkia ja en edes osaisikaan antaa, sillä sinun on vain käytävä kaupoilla ja suihkautettava tuoksu paperiin ja kokeiltava nuuhkailua ja katsottava, miten käy. Se voi olla vain jokin ainesosa, joka saa sinut reagoimaan ja se pitäisi jotenkin selvittää. Taitaa olla vaikea ja olen pahoillani, kun en osaa auttaa. Mutta pidän korvat kuulolla ja silmät tarkkoina, jos joskus sellaiseen törmään, mitä suositeltaisiin:) Ihanaa jouluviikkoa myös teidän perheelle ja sinulle:)

 • Tiia K

  Tämä on yksinkertaisesti paras ja seksikkäin miesten tuoksu maailmassa. Ukkelille olen vähän vinkannut, jos laittaisi vaan kotona tätä heh, ettei muut naiset huumaannu. 😉

  Mukavaa joulupäivää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *