Kosmetiikka

Joe Blasco Hollywood style

 Joulu on nyt juhlittu ja on aika siirtää katse vuoden viimeiseen juhlaan. Itse hoidan ihoani intohimoisesti, joten etsiskelen jatkuvasti meikkipohjia ja voiteita, joilla saisi ihoni näyttämään kauniilta ja virheettömältä, tai ollaan rehellisiä, ainakin tasaiselta. Mielettömän hyviä tuotteita olenkin jo löytänyt, mutta aina on tilaa ja intoa metsästää uusia tuttavuuksia. Sain nimittäin loppusyksystä blogitestaukseen Joe Blascon Alabaster Ultra base meikkivoiteen, joka sisältää:  68% väripigmenttiä ja on siksi riittoisa ja luo kauniin virheettömän ihon, kestää hikoilun, uimisen ja jopa saunomisen. Korkean väripigmenttisyyden johdosta suojaa myös UV-valolta, tuulelta ja viimalta. Näin luvataan tuotteesta. No minäpä testasin.
En nyt ihan hikoilun ja saunan suojaa tarvitse meikille, joten se on minusta turhaa. Eipä täällä meillä ole tarvinnut menneenä vuonna pahemmin hikoilla säiden suhteen ja meikkivoide ja hikoilu ei minusta kuulosta muutenkaan hyvältä yhdistelmältä. Ihmettelen aina näitä meikattuja treenaajia, sillä eikös se meikki tukkeudu sinne ihohuokosiin hikoillessa? Mutta tuulen ja viiman suojaa haluan, joten kiitos tännepäin. Couperosa on siitä kelju kaveri, että jos ulkoilee ilman kunnon suojaa pakkasilla, niin jopas sen sitten mukavasti tuntee poskipäillänsä helotuksena ja jomotuksena. Meikki ja kunnon puuteri yleensä hoitavat homman, joten tämä tieto tästä suojasta kiinnosti ja miellytti minua. Mutta ihmettelin tämän pikkuruisen meikkiputelin miniatyyrikokoa. Mitä ihmettä, eihän tällä varmastikaan saa meikattua kuin muutaman kerran ja jo on pohja näkyvillä. Mutta yllätys olikin siinä, että tuotetta tarvitaan todella pikkuisen ja suositus on käyttää meikkisientä ja vain koskettamalla meikkivoiteen pintaa saa riittävän määrän tuotetta. Voiteen alle käytän tällä hetkellä testauksessa olevaa seerumia ja sitten sivelen meikkivoiteen kasvoille. Tämä peittää upeasti kirjavan ihoni ja pysyy siistinä ja tasaisena koko päivän ja puuteria en käytä lainkaan. Nenän alueella tarvitsen valitettavasti päivän aikana huolittelemista, sillä aina kun tulen ulkoa sisään, nenäni vuotaa, joten tämä on luonnollista. Pakkasilla tätä en vielä ole kokeillut, joten sitten sen tehon suojasta vasta uskon. No, nyt pitäisi varmasti sipaista tätä poskille ja tehdä lenkki, sillä pakkasta on nyt mittarissa meillä -7 astetta. Mutta sen kyllä olen todistanut, että kuukauden käytön aikana näette meikkivoiteen pinnasta, ettei se paljoakaan ole kulunut. Lupaus on 300:sta käyttökerrasta, joten kyllä sillä pärjäilee. Kuukauden aikana olen aamuisin aina valinnut tämän tuotteen meikkipohjaani, joten kyllä se aika hyvin on testauksessa paikkansa ottanut.
Kun pohja on tasainen ja kaunis, niin huuletkin näyttävät hyviltä. Joe Blascon True Red Lip Color on ihastuttavan jouluisen värinen, rehellisen punainen ja maistuukin niin hyvältä. Olen ihastunut myös huulipunan voidemaisuuteen ja kosteuttajana tämä huulipunaa takaa sen, etteivät huulet pääse rohtumaan talven pakkasillakaan. Mieletön kestävyys, vaikka nauttisi päivällisen, niin puna tarvitsee vain hieman siistimistä. Tästä voi todella sanoa, että Hollywood tyyliin tehty. Juhlameikki on vain silmiä vaille valmis. Silmiin laittaisin rohkeiden huulien kaveriksi kimalletta, jotta pääsee kunnolla glamour esille sekä selkeät mustat rajaukset.

Onko nämä tuotteet sinulle tuttuja?

Tuotteet lehdistönäytteitä

                                          With love,
                                                M

12 Comments

 • Outi Krimou/Outi's life

  Huulipunaa olen testannut, pysyi hyvin huulissa vaikka hörpin kahvia ja söin kakkua 🙂
  Meikkivoiteita en ole kovin hyvä käyttämään, mutta aina etsin tuotteita, millä voisin tasoittaa nenänpielien ja silmänalusten ihoa.
  Joe Blascon tuotteet ovat kyllä laadukkaita.

 • Tiia K

  Täällä vannotaan Blascon nimeen, erityisesti kaikkien noiden värinappien suhteen. Punatkin ovat todella laadukkaita 🙂 Muutama asia joita en vaihda ja yksi niistä on Joe Blascon valonappi. 🙂 Ihanaa iltaa yhveli <3

 • Mysterious M

  Eikö olekin kaunis puna ja kestää! Mutta totuuden nimissä ei ehkä ihan sovi mun päiväkäyttöön töissä,mutta vapaalla käyttäisin, myös päivisin. Sellainen Glamour-puna, isolla G:llä:)

 • Mysterious M

  Tuon saman minäkin huomasin tuon huulipunan kestossa, että aterian jälkeenkin pysyi siistinä, Tämä on kyllä näppärä pikkupaketti, jolla pystyy ne nenänpielet korjailemaan ja en usko, kun oikean sävyn löytää, että koko kasvoja tarttis meikata. Tämä alabaster oli mulle just, vaikka säikähdin ensin tummuutta rasiassa. Sinulla on kyllä varmasti vielä vaaleampi iho kuin muinulla, joten kannattaa käydä testereistä tarkistamassa, jos innostuit:)

 • Mysterious M

  Sinä olitkin minulle näistä Blascoista joskus vinkannut, että hyviä ovat ja niinpä uskaltauduin kokeilemaan. Minun pitäisi muistaa ottaa tuo valonappi käyttöön, kun on vähän unohtunut, kiitos kun muistutit:)
  Mukavaa päivää <3

 • Mysterious M

  Voihan couperosa! Sen kanssa on vaan elettävä ja varottava ja kaikki on kiellettyä, niin sauna, pakkanen, aurinko, kahvi ja viiini…. Mutta pah, en minä halua antaa sen määrätä mun elämää:)
  Yritän kyllä suojata ja kosteuttaa ja hoitaa! Vinkkaa, jos olet löytänyt konsteja sitä vähän rauhoitella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *