Käsityöt

Sininen juhlamekko

Oli itsenäisyyspäivän juhlaan aikaa kaksi viikkoa ja tytär kysyi, että haluanko ommella hänelle juhlavan asun  koulun itsenäisyyspäivän juhliin, sillä hän olisi yksi juontajista? Nuorilla kun on tämä hauska tapa kysyä asioita aloittamalla ”haluaisinko”. No eihän siihen voi vastata kuin myöntävästi. Kaipa se on se tarkoituskin. Mutta helpommalla minä pääsin, kun kävimme ostoksilla Eurokankaassa ja saimme mekkokankaan ja minä istahdin sitten koneen äärelle. Mekon ideaa ja mallia mukautettiin sopivaksi yhdestä inspiraatiokuvasta ja tämmöinen oli sitten lopputulos. Niin ja tätähän ei tietenkään voi sitten käyttää enää seuraavassa juhlassa, joka on tässä helmikuulla eli tanssiaismekkoa sitten taas tuherretaan. Toisaalta, minähän kyllä rakastan tehdä näitä juhlavia asuja, joten ei kai tässä kannata natista.
Tämä postaus tulee ajastettuna, sillä tällä hetkellä olemme Tukholmassa reissussa.
Toivotan kaikille lukijoille, satunnaisille seuraajille sekä yhteistyökumppaneille ja ystäville ihanaa uudenvuoden vaihdetta!

                                                          With love,
                                                                M

28 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *