Kosmetiikka

Misellivesiä sekä kosteutusta nuorelle iholle

Sain tyttärille blogitestaukseen muutamia tuotteita, koska iho on molemmilla ajoittain oireillut ja vanhat konstit eivät ole auttaneet. Puhdistus ja kosteutus on ilmeisesti ollut riittämätöntä, sillä miliumeja tahtoo ilmestyä poskien seudulle ja silmien lähelle. Talven pakkaset vasta tulivat, joten ne eivät ole ihoa vielä kuivattaneet, mutta varmasti sisäilma on kuitenkin kuivattava ja stressi jättää myös omia jälkiään. Välillä kuitenkin taitaa olla niin, ettei iho-ongelmiin löydy sitä syytä, kuten vanhemmalla tyttärellä nyt maidottoman kuurin aikana ihoon saattaa ilmestyä allergiapaukamia, kuin hyttysen puremia, mutta isompia. Tai suihkusta tullessaan hän huomaa pieniä punaisia näppyjä ympäri rintakehää, vaikkei ole käyttänyt muuta kuin vettä peseytyäkseen. Ota näistä nyt sitten selvää.

Kosteusvoiteista tämä Clarins Daily Energizer Cream on noussut vanhemman tyttären suosikiksi, sillä tämä antaa iholle riittävän kosteutuksen, iho rauhoittui ja hänellä miliumit häipyvät vähitellen. Ihosta tulee pehmoinen.Tämä on yllättävän edullinen Clarinsin tuotteeksi, sillä hintaa on noin 28 euron paikkeilla, joten suosittelen nuorelle iholle kokeiluun.

Christine Schrammek Sensiderm Cleansing Solution all-in-one on puhdistusmaito, kasvovesi ja silmämeikinpoistoaine yhdessä, joka hellävaraisuutensa ansiosta sopii erinomaisesti herkälle ja ärtyneelle iholle. Tähän ei tarvita vettä eikä erillistä kasvovettä. Vanutuppo kostutetaan nesteeseen ja sillä pyyhkien meikit irtoaa mukavasti. Silmämeikin kanssa täytyi tehdä enemmän töitä, mutta riippuu tietysti, mitä ripsiväriä käyttää. Iho puhdistui muuten hyvin ja tätä on käytetty myös matkoilla ja kavereiden luona yökyläilyssä. Miselliveden käyttö vahvistaa ihon suojaa ja jättää iholle miellyttävän pehmeän tunteen. Tuoksuttomana hyvä vaihtoehto allergiselle. Tytär tykkäsi.
Mikäli tuote kiinnostaa, niin saat Sensitive tuotteista nyt tammikuun loppuun saakka 10% alennusta Sensitive tuotteista koodilla KRISLOVE15  tästä pääset katsomaan tuotteita.

Tämä sarja oli uutuus-sarja meikäläisille ja hyvä, että uusia tuotteita tulee myös nuorille ja ei aina vain meille ”ryppyvoiteentarpeessaoleville”. Tämä tuote Formula 10.06 So Totally Clean nimi kertookin jo paljon tuotteesta, siis puhdistaa ja on sopiva päivittäiseen käyttöön. Kurkkua ja merilevää sisältävä kasvovesi puhdistaa meikit ja ihohuokoset syvältä ja säännöllinen käyttö auttaa saamaan tuloksia. Mieto ja miellyttävä, raikas ja minusta ehkäpä hieman kurkkumainen tuoksu. Tällä kyllä lähti meikit, mutta vaikka tämän pitäisi olla myös silmänympärille sopiva, niin nuorempi tytär valitteli, että kirveli ja ilmeisesti hänen ihonsa on niin kuiva, ettei tätä sitten silmien ympärille uskalla hänelle suositella. Kosteutus on hänelle varmaankin se tärkein tuote, joten miliumit eivät hänellä valitettavasti lähde näköjään millään.
Down to the pore on saman sarjan Formula 10.06 mustapäiden häätöön tarkoitettuja liuskoja. Näitä liimailtiin nenänpäälle ja annettiin vaikuttaa noin vartti ja sitten mustapäiden pitäisi häippästä liuskan mukana. Saattaa nyt olla niin, että tyttäreni iho on niin kuiva, että tämä olisi tarvinnut hieman ”höyryttämistä” eli vaikka saunomista ja ihon pehmittämistä etukäteen, sillä tällä tarraliuskalla ei hänelle tapahtunut oikein suuria muutoksia mustapäiden suhteen. Mutta vaikka mieli tekisikin, niin näitähän ei saisi puristella. Hänellä en nyt kovin ole niitä mustapäitä huomannut, mutta miliumit ovat sellaisia, jotka helpommin erottuvat. Tuote varmasti sopii enenmmän rasvaisemmalle iholle kuin tyttären rutikuivalle iholle.

Miten nuoret teillä hoitaa ihoansa?

Tuotteet lehdistönäytteitä

                                              With love,
                                                     M

6 Comments

 • Tiia K

  Kunpa saisinkin puhdistamaan, niin varmaan lähtisi ne pienet kummalliset näpyt poskilta, joihin tulee sellainen nuppineulan pään kokoinen pää. Ikää on vasta 11v, mutta ehkä vielä saan opetettua, aivan kuuroille korville menee meikäläisen länkytys.

  Ihanaa iltaa M <3

 • Mysterious M

  No sinä sitten tiedät henkilökohtaisesti, miten vaikea saattaa olla oikeiden tuotteiden löytäminen. Meillä nuorempi tytär on myös allerginen mantelille ja vartalonhoitotuotteisiin sitä onkin yleensä runsain määrin tungettu. Mutta kasvojutuissa ei ehkä kuitenkaan niin paljoa, siksipä luonnonkosmetiikka ei sovi.

 • Mysterious M

  Ymmärrän ja tiedän tunteen, turhauttaa! Meilläkin yritän jankuttaa tuosta kuorinnasta ja kosteuttamisesta nuoremmalle tyttärelle,puhumattakaan meikkien kanssa nukkumisesta, mutta kuuroille korville välillä menee. Eivät vielä tajua miten pitkäkantoiset seuraamukset on siinä, jos täysin laiminlyö ihonhoidon. Itse olin kyllä jo kiinnostunut ihonhoidosta tuossa iässä, mutta pieleen meni, kun oli vääriä tuotteita, joita käytin:)

 • maiju

  Iho-ongalmat on ikäviä. Muistan itsekin kärsineeni nuorena hyvin paljon tuon tyyppisistä iho-ongelmista. Toivotaan, että ne saadaan kuriin. Noi misellivedet on kyllä niin mahtavia tuotteita.

 • Mysterious M

  Toivotaan. Toisaalta nämä eivät kuitenkaan ole pysyvä olotila, sillä välillä iho on todella hyvässä kunnossa molemmilla:) Mutta ehkä tuo kropan puhdistautuminen maitotuotteista nyt tuo allergiat esiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *