Sisustaminen

Jotakin uutta keittiöön

Näin uuden vuoden alkaessa olen suunnitellut ja miettinyt tätä blogia, että miten sitä uudistaisi, koska uusi vuosi tuo aina intoa ja uudistusta kaikkeen. Niin ja huomaan, että sellaiset pienetkin uudistukset piristää. Suunnittelin vaihtavani koko blogialustan, mutta se taitaa olla aika työläs homma ja tyttärelläkin on opiskelujen kanssa kiirettä, joten jääköön se nyt sitten toistaiseksi. Kuvat jo muutimmekin ja nyt olen tyytyväinen, että ne reunat saimme poistettua, lisäksi siivoilin hiukan noita sivubanneri-juttujakin. Koska lifestyle-blogissa minusta saa rönsyillä. niin se tässä parasta onkin, että juttuja voi tehdä monesta aiheesta. Postailen mielelläni usein ja vielä on riittänyt aiheita, joten teen niin jatkossakin. Pari kertaa viikossa kosmetiikkaa, jotakin sisustukseen ja kotiin liittyvää, käsitöitä ja DIY-juttuja aina, kun niitä saan valmiiksi, muotia ajoittain asukuvina ja matkoista, tietysti silloin kun niitä tehdään. Näillä mennään ja toivon tietysti, että innostut pysymään matkassa. Toivomuksiakin saa esittää ja niitä otan lämmöllä vastaan.

Åhlensilla mukaan tarttui miehen toivomuksesta puisia leipälautoja neljän kappaleen setti. Meillä oli todella pitkään Pentikin vastaavia leipälautoja käytössä. Niitä käytettiin lähinnä voileipien ja välillä leivonnaisten alustana. Ne oli suhteellisen helppo pitää puhtaana, mutta välillä joku joulutortun luumuhillo tai muu tahmea liistrautui niihin kiinni ja kuivui siihen, mikäli neidit olivat syöneet ja unohtaneet huuhdella tai pyyhkiä tahmat pois.

Lopulta laudat osoittivat sen verran kulumisen merkkejä, joten poistin ne käytöstä ja annoin niille uuden elämän ja tästä tulee sitten postaus myöhemmin. Mies ja tyttäret loukkaantuivat moisesta diktatuurista ja vinkuivat niiden perään. Mies lähinnä siksi, että hän täyttää aina tiskikoneen ja tyhjentää sen ja tietysti sitä tiskiä on nyt ollut enenmmän,  koska lautasia on käytetty. Itse en niistä nyt niin välittänyt, mutta perhe ei antanut periksi.
Fiskarsissa löysinkin jo leipälautoja, mutta olivat niin kovin pieniä ja sopivamman kokoinen setti maksoikin sitten jo 80 e, joten ei, kauppoja ei tullut.
Mutta Åhlensilla sitten päätettiin etsiä sopivimmat ja mies nämä löysi. Olin niihin myös itse kiinnittänyt huomioni, mutta tuo reikä hieman häiritsi. Näihin kuitenkin päädyttiin ja hintakin oli vain pari euroa, joten nyt meillä on uudet leipäaluset, niin kunhan saan ne ensin öljyttyä. Nyt on pakko sitten panostaa hieman näiden huoltoon, sillä entiset saivat öljyn pintaansa turhan harvoin.

Onko kenelläkään muulla tämmöisiä käytössä?

                                               With love,
                                              M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *