Kosmetiikka

Lumene True Passion Lip Color

Sain blogitestiin jo ennen joulua Lumenen ihastuttavia True Passion huulipunia/kyniä, näitä kun voi minun mielestäni kutsua kummaksi vain. Terväällä aplikointipäällä pystyy rajaamaan tarkasti ja huulipuna on todella hehkuva huulilla. Väri kestää huulilla pitkään, vaikkei olekaan mikään mattapuna. Hemaisevat värit sai meidän perheen naiset sekaisin ja jopa vanhempi tytär suostui kuvattavaksi pari suosikkipunaa huulillaan. Ylimmäisenä rehellinen pinkki ja alakuvassa nude.

Itselle valitsin sähäkän paloautonpunaisen ja tiukan oranssin. Harvoin muuten olen ollut näin tyytyväinen huulipunaan, jolla saa meikattua helposti ja tarkasti ja puna kestää todella päivän eri tilanteissa. Punaisemmassa punassa juuri esimerkkiä siitä, että huulipuna on vain aavistuksen kulunut huuliltani syömisen jälkeen. Tämä ei myöskään tunnu huulilla, sillä tuote on hieman geelimäinen sisältäen suomalaista vadelman siemenöljyä, joka suojaa huulia ja auttaa pitämään ne hoidetun pehmeinä.
Oletko jo kokeillut?

Tuotteet lehdistönäytteitä

                                          With love,
                                   M

17 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *