Sisustaminen

DIY Kalenteri 2016

Viime viikkoisella Tukholman matkalla tuli hankittua uudet leipälaudat ja nyt näytän mitä tein niille entisille Pentikin leipälaudoille. Ne olivat aikalailla jo tiensä päässä ja minua himoitti kokeilla tehdä niistä jotain muuta, eli tuunata niitä vähän toiseen tehtävään. Joten hioin pikkuisen pintaa ja maalasin ne molemmilta puolilta valkoisiksi Ilves-maalilla.

Sinooperistä hankin leimasimia ja väriä ja aloin askartelemaan näihin leimoja. Helppoa se ei ollut, mutta onneksi keksin, että leimavärin sai hyvin puhdistettua kynsilakanpoistoaineella, mikäli tuli kunnolla tunaroitua. Tämä leimailu ei ole minulle vielä oikein tuttua, mutta voin sanoa, että tutuksi jo tultiin, muttei mestariksi.  En pyrkinyt mihinkään täydellisyyteen, sillä laudat olivat hieman jo kolhuilla, joten annoin mennä reippaalla, vapaalla otteella.


Tässäpä on minun uusi kalenterini vuodelle 2016. Minulle riittää työpöydälle kalenteri, josta näen vain päivämäärät ja viikonpäivät, toinen kalenteri on sitten lähinnä puhelimessa tai tällä koneella. Leipälautoja oli kuusi, joten laudat on leimailtu numeroin ja kirjaimin molemmin puolin. Kun tammikuu on ohi, voin kääntää laudan ja siellä on helmikuu ja sitten lauta siirtyy taakse, sillä muut laudat tukevat etummaista lautaa.


Nyt tämä on uusiokäytössä ja kun vuosi on mennyt, luulen, että nuo numerot saa pyyhityksi ja jos tämä on käytännössä hyvä, niin uudet numerot vaan kehiin tai sitten keksin tälle paketille taas jotain muuta.
Mitä sanot, oliko tässä mitään järkeä?

                                                 With love,
                                               M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *