Lifestyle

Lunta ja pakkasta ja harmahtavia asusteita

No nyt on ihanasti tullut tuota puuterilunta ja pakkanenkin asettautunut siedettäviin lukemiin. Luonto näyttää niin kauniilta ja kyllä tuolla ulkona nyt tuntuu ihan mukavalta kunhan on asiallisesti pukeutunut. Tytöt löysi hauskat Muji-merkin sormikkaat Åhlensilta, joissa on sormenpäissä kosketusnäyttöpuhelimeen tarkoitetut pinnat ja tämä mahdollistaa puhelimen käytön ulkona ja pakkasessa, kun muutoin näpit jäätyisivät. Niin, jos puhelin vain toimii pakkasessa. Omani hyytyi juuri, kun  menin postista hakemaan pakettia ja olin näyttämässä postin laittamaa sähköpostiviestiä. Ruutu pimeni,vaikkei se nyt niin kauaa ollut taskussa, mutta nolosti kävi. Onneksi henkkareitten avulla sain pakettini. Niin ja tämähän on se tyttäreltä peritty iphone, joka on kohta kaksi vuotta vanha. Tytär tuumasi, ettei se nyt varmaan enää kauaa kestä. Voihan jee.

Löysin vanhemmalle tyttärelle ihanan pehmoisen huivin joululahjaksi ja tämä sopii hienosti sen harmaan Elloksen pipon kanssa. Huivi on kuulemma ollut lämmin ja toimiva, joten kiva, että onnistuin tämän joululahjan suhteen.

Kävimme koko perhe kuntosalilla ja jopa minä innostuin, taas vaihteeksi tästä treenistä. Pakko se on alkaa hoitamaan tuota lihaskuntoa, jottei iän myötä ihan kurtistu ja häviä sekin vähä, mitä on joskus ollut, siis ei paljoa mitään.
Nyt on syytä sytyttää takkaan tuli ja odotella vaikka punaviinilasin kera nyhtöpossun valmistumista uunissa. Pitäisi keksiä joku uusi ruokalajike, joka on helppo ja huoleton tehdä, eli uuniruoka varmaankin. Siis keksiä se resepti toisten taitavien blogeista, oli pakko tarkentaa, ettei joku jo pian luule, että sellaista osaisin keksiä. Onko ideoita? Lähinnä joku kanaruoka, vaikka?

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

                                                         With love,
                                                      M

                                                   

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *