Sisustaminen

Prada marfa canvas DIY

kuva googlen kuvahausta
Monet Gossip Girl-sarjan fanit varmasti muistavat Van der Woodsenien upean asunnon maalauksineen. Itse ihastuin eniten eteisaulassa olevaan suureen ja näyttävään Prada marfa-tauluun ja viimeistä tuotantokautta katsoessani päätin, että minun on aivan pakko saada samanlainen. Netissä kyseisten canvas-taulujen hinnat olivat kuitenkin sen verran korkeita, että päädyin tekemään taideteokseni itse.
Siinä se lepää. Pinkopohja on ostettu Hobbypointista ja maali on mustaa liitutaulumaalia, joka toimi yllättävän hyvin tässäkin tarkoituksessa. Piirsin kirjaimet mallista katsoen suoraan pohjalle lyijykynällä, jonka jälkeen maalasin ne mustaksi.

 Projektia ei ainakaan ollut hinnalla pilattu, sillä tarvikkeet maksoivat yhteensä alle 20 euroa. Taulusta tuli tietenkin hieman erilainen käsin tehtynä, mutta itse olen siihen tyytyväinen!

xoxo,
m

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *