Kosmetiikka

Tulevaisuuden ihonhoito on nyt


Tulevaisuuden ihonhoito on nyt

Olin syksyllä Bioeffect-tapahtumassa, jossa esiteltiin uusiutunut Bioeffectin 30 DAY TREATMENT- pakkaus. Ylellisempi ulkomuoto ja uusi, kooltaan kookkaampi seerumiampulli antaa käyttäjälleen 20% enenmmän sisältöä.


Itse pääsin tutustumaan Bioeffectiin kesän lopussa ja siitä voit lukea täältä. Nyt minulla oli mahdollisuus myös testata tätä 30 DAY TREATMENT-pakkausta, joka on erittäin konsentroitunut hoitoseerumi. Tällä saadaan tehoa ja potkua päivittäiseen ihonhoitoon. Tuote sisältää vain 11 raaka-ainetta, ei säilöntäainetta, ei tuoksuja tai öljyjä.  Islantilaisen bioteknologian tutkimustyönä toteutettu tuote sisältää ainoastaan kolmea erilaista kasvissa tuotettua, ihmisen iholle luonnollista soluaktivaattoria. 

Nämä kolme solukasvitekijää EGF, KGF ja IL-1a vaikuttaa tutkitusti ihon epidermiksessä ja syvällä dermiksessä. Näitä soluaktivaattoreita on nuoressa ihossa luontaisesti, mutta niiden määrä vähenee iän myötä. Näitä solukasvitekijöitä voidaan lisätä ihoon levittämällä 30 DAY TREATMENT hoitoseerumia.
EGF :Nobel Prize-palkittu epidermaalinen solukasvitekijä ohjaa ihosolujen solu-uusiutumista sekä lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa. KGF: Keratinosyyttien solukasvitekijä kiihdyttää keratinosyyttisolujen uusisutumista. Nämä solut ovat epidermiksen hallitseva solutyyppi ja ne vaikuttavat merkittävästi ihon rakenteen paksuuteen.

IL-1a: Interleukin -1a parantaa oleellisesti ihon elastisuutta ja ylläpitää kosteudensitomiskykyä sekä suojaa ihoa haittatekijöiltä.
Ihosta tulee heleämpi ja nuorekkaampi.Tuotetta suositellaan käytettäväksi kuuriluontoisesti 1-4 krt/vuodessa.

Tiedot poimittu esitteestä.


Seerumi on todella riittoisaa ja vaikka käyttöä on takana jo yli 30 päivää, niin aloitin vasta kolmannen pullon. Edellisellä kerralla kesän lopulla taisinkin vähän läträillä sillä seerumilla ja nyt olen ollut tarkkana ja tipauttanut vain kolme pisaraa kämmenelle ja taputellut ne kasvoille ja kaulalle sekä erityisesti silmien ympärille. 

Roikkuluomet ei kyllä minnekään katoa, mutta ainahan voi kokeilla ja toivoa.  Todellakin ylläpitää kosteudensitomiskykyä ja suojaa ihoa, pakkasellakin ainakin vielä, katsotaan sitten uudestaan, jos pakkasia jatkuu pitkäänkin. Tämän seerumin päälle voi toki laittaa lisäkosteutusta, mikäli on tarpeellista.

Tukholman risteilyllä oli ihanaa, kun ei tarvinnut ottaa mukaan kuin vain ja ainoastaan puhdistusvoiteen ja tämän yhden pienen seerumipullon ja ihonhoitosetti oli siinä.

Mutta  tuloksista sen verran, että ihonväri on tasaantunut, punaisuus rauhoittunut hieman ja jo tässä vaiheessa nuo silmien ympärysrypyt aavistuksen verran pienentyneet. Muut ovatkin sitten juonteita, joten ne ovat tietysti pysyneet ennallaan.
Oletko sinä kokeillut näitä 30 päivän seerumipulloja ?

Lehdistönäyte


                                                                             

8 Comments

 • kotilaituri

  Ihan uusi tuote minulle! Kuulostaa kyllä huipulta, että reissussa pärjäsit noin vähillä purnukoilla. Nyt on kyllä ollut hyvät kelit testailla tuotteiden kosteutusvaikutuksia jos milloin 🙂 Mukavaa viikkoa!

 • Jonna H.

  Mä sain viime vuoden lopussa omani loppuun, riitti muuten pidemmäksi aikaa kuin 30 päiväksi. Eka mietin, että ei tule riittämään edes kahdeksi viikoksi, koska mun iho imi tota iltaisin itseensä jopa 8-10 tippaa neljän sijasta. Tätä jatkui n. 10 päivää, sitten se tarve väheni siihen neljään. Kuurin aikana iho oli koko ajan tosi pehmoinen ja tasavärinen, epäpuhtauksia ei ilmaantunut. Ihana tuote! Voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä kerran vuodessa tehokuurina. Tosin nyt alkaa taas tuntumaan, että vaikutukset alkaa pikkuhiljaa häviämään, eli Bioeffectin tuotteet pitäisi olla käytössä koko ajan, jos haluaa tuloksien säilyvän. 🙂

 • Tiia K

  Otan nämä testiin tässä keväällä. On ollut sen verran kasvohoitohommeleita ja olen halunnut seurata miten ne hoidot ovat vaikuttaneet ihoon ja myös käytin viime syystalvella kasvohoitoon liittyviä tuotteita. Näiden testausta odotan kovasti ja Jonnan tekstistä ja sinun täytyy sanoa, että lupaavalta vaikuttaa!

  Kivaa päivää M <3

 • Mysterious M

  Kyllä se kieltämättä oli kevyt fiilis, kun ei tarvinnut raahata koko arsenaalia mukana, tosin pari yötähän me vain oltiin reissussa, mutta silti. Kyllä näitä kannattaa kokeilla ja tosiaan nyt se pakkanen kiusaa ihoa, joten ajankohtana hyvä testailuun!

 • Mysterious M

  Olen samaa mieltä tuosta, että aluksi tuntui, ettei riitä se tippamäärä, mutta muistan kesästä, että pitää vaan sinnikkäästi yrittää, niin kohta tuntui, että huppista, sehän toimii ja parilla kolmella tipalla pärjää kummasti. Kyllä tätä pitäisi varmasti kokoajan olla käyttämässä, niin tulokset olisivat paremmat, meinaan näiden muita tuotteita tässä ohella ja tämä kuuri sen neljä kertaa:)

 • Mysterious M

  Juu, onhan tässä mullakin ruuhkaa purkkijonossa ollut, mutta tämä kiilasi nyt vähän röyhkeästi jonon eteen:) Kyllä testaus kannatti ja suosittelen tätä lämmöllä:)
  Mukavaa iltaa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *