Muoti

Adidas leggingsit

Asukuva Adidas leggins Defshop (saatu)
Kengät Timberland

Kuten jo aiemmin kerroinkin, niin lauantaina olimme koko perhe treenamassa meidän salilla ja minäkin miehen opastuksella tein lihaskuntotreeniä, lähinnä yläselkä-hartia-käsivarret ja oijoi, kun pari päivää treenin jälkeen tuntui ”makialta” käsissä ja kainaloissa. Nuorempi tytär venyy vielä suhteellisen hyvin muutamiin cheerleading-temppuihin, vaikkei pahemmin ole vuoden aikana venytellyt.

Alkutalvi on treenaamisen aloittamisen aikaa ja monelta into hiipuu jo helmikuulla. Mutta itse olen nyt päättänyt aloittaa uutena tuon salilla treenaamisen zumban ja lenkkeilyn ohella. Lenkille en ole kyllä vielä päässyt näiden pakkaskelien takia, mutta kyllä se tästä. Tyttären uusilla legginsseillä kelpaa treenata niin salilla, kuin vaikka zumbassakin ja nämä leggarit ovat kyllä olleet usein se mieluisin asu kotonakin.

Olettekos te aloittaneet uutta urheiluharrastusta?

                                                         With love,
                                                      M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *