Kosmetiikka

Schwarzkopf; Leikittelyä väreillä

Minusta on kiva seurata hiusmuotia, vaikka kaikki jutut ei aina itselle niin sovi tai kolahdakaan. Olin nimittäin tänään blogitapahtumassa, jossa esiteltiin Schwarzkopf kevään 2016 väriloistoa hiusmuodissa. Ennenkuin mallit astelivat lavalle, meille kerrottiin Osis muotoilutuotteiden uudistumisesta ja esiteltiin niistä muutamia, kampaajien suosikiksi nousseita uusia tuotteita. Pohjustukset, Undercoat, ovat tulleet uutuutena hiustenmuotoiluun, antaen hiuksille täydellisen silkkisen rakenteen ja tietysti kaikkien unelmoivan kiillon. Hairbody, höyhenenkevyttä suihketta ja hiukset kuivuvat nopeammin, sileitä tyylejä Blow&Go, Flatliner ja Tame Wild, joka tekee hiukset silkkisiksi ja estää pörrööntymisen. Big Blast tuuheuttava geeli ja Upload ja Grip supertuuheita hiuksia varten. Bouncy Curls kohottaa ja erottelee kiharat ja tämän tuotteen minä muuten sain itselleni, Curl Honey paksuille laineikkaille hiuksille.
Erilaisia vahoja antamaan voimakasta pitoa ja mattaisen lopputuloksen. Näistä monista mahdollisuuksista sain Volume Up tuotteen kiharalle tukalle, joka antaa hiuksiin tuuheutta ja vie kiharakampauksen seuraavalle tasolle. Omassa tukassa on enää maanantaisen kampaamokäynnin jälkeen ripaus permistä ja ennenkuin voin ottaa seuraavat kiharat, tulee minun taituroida näiden tuotteiden kanssa ja toivoa vain, että ne toimisivat myös niin, ettei kiharat heti suoristu ja että ne veisivät todellakin kiharani toiselle tasolle. Palaan näihin tuotteisiin sitten myöhemmin omassa postauksessa.

Väriskaala näissä kampauksissa oli huikean laaja, valikoimaan kun kuuluu seitsemän sävyä ja laveeraaja, joilla todellakin saadaan aikaiseksi värileikittelyä. Näitä Igora ColorWorx sävyjä voidaan käyttää vaaleisiin tai valkaistuihin hiuksiin ja väri voi kestää jopa 20 pesua hiuksissa. Hiusten oma pohjaväri ja pigmenttipitoisuus vaikuttaa tähän kestoon.  Minkä tahansa Schwartskopf Professional-kestovärin muokkaus, tehostaminen tai neutralointi voidaan tehdä myös Igora ColorWorx-sävyjen avulla. Näitä sävyjä on saatavilla maaliskuusta lähtien Schwartskopf Professional kampaamoissa.
Värituubi 100 ml 14,90e.

Malleina mm. bloggaajat Mikko Puttonen ja Monna Pursiainen sekä

 mansikkablondi-kiharoissaan Voice of Finlandin Jenni Storbacka, joka myös esiintyi tapahtuman lopussa.

Mitäs tykkäät värityksistä malleilla ja heidän kutreillaan? Sopisikos minulle tuollainen oranssi-punainen viritys väreillä? Entä kelpaiskos sinullekin tämmöiset väri-ilottelut talven harmautta piristämään ja mikä olisi suosikkivärisi?

                                        With love,
                                              M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *