Käsityöt

DIY: Pikkulaukku

Joululahjatoivomuksena toteutin tyttärelle klipsuista iltalaukun. Hihnaksi tein strassinauhasta olkahihnan virkkaamalla väleihin kiinteitä silmukoita. Tytär oli laukkuun tyytyväinen ja minä sain klipsukasaa hieman pienemmäksi. Haaveissa on vielä joskus virkata isompi kassi noista klipsuista, kunhan vain tarpeeksi innostun. Klipsuja luulen jo keränneeni tarpeeksi. Joku kirjoitteli aiemmin, että klipsuvillitys on jo vanha juttu, voihan se ollakin, mutta jos kierrättämällä saa aikaiseksi näin hauskaa ja tyylikästä, niin miksipä ei?!

                             
                                      With love,
                                       M
                                       

21 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *