Lifestyle

BeautyPrep by jane iredale in Tallinn

Torstai oli päivänä hieman normiviikosta poikkeava, sillä aamupäivästä suuntasimme blogimatkalle Tallinnaan, jane iredale ihonhoitotuotteiden lanseeraustilaisuuten maahantuojan kutsumana. Mukana olivat mm. MaijuJonna ja Mia, kauneustoimittajista Kaisa ja Sini, meikkaaja Raili ja plastiikkakirurgi Heikki sekä tietysti Pauliina ja miehensä Esko, koollekutsujana. Laivalta meidät kuljetettiin The Three Sisters hotelliin, joka sijaitsee vanhassa kaupungissa. Upea historiaa huokuva hotelli, oli kyllä mainio valinta tuotteiden lanseeraukseen.
Itse tilaisuudessa oli myös paikalla kauneustoimittajia Virosta sekä kauneudenhoitoalalla työskenteleviä yrittäjiä. Krista Kiin, kauneus- ja terveystoimittaja Eesti Naine lehdestä, kävikin juttusilla tilaisuuden lopulla meidän kanssamme ja kyseli meidän suomalaisten bloggareiden toimitavasta ja kertoi, että bloggauskulttuuri on Virossa vasta alussa ja hän tiesi tuskin ketään, joka bloggaisi kauneustuotteista. Mielenkiintoista, sillä tuntuu, että siellä ollaan jo monessa asiassa menty meidän ohi ja kuitenkin tämä sarka on vielä kunnolla avaamatta.

Esittelytilassa oli hauskasti vitriinissä arvokkampia juomia ja ikääkin niillä aikalailla. Ilmeisesti näitä juomia sai tilatakin, mikäli mieli teki. Olisi ollut kyllä mielenkiintoista kuulla hintoja, mutta nyt jäivät vähän pimentoon. Tosin, itse en nyt konjakin ystävä ole, mutta tiedän, että miestäni nämä olisivat varmasti kiinnostaneet.

 Lumikasat ovat ihan yhtälailla tuolla Tallinnan kaduilla riesana, kuin täälläkin ja ilma oli purevan kylmä, mutta hyvässä seurassa sitä ei pahemmin huomannut. Kadulla olevia taloja ja niiden pastellisävyjä pysähdyimme ihastelemaan ja kuvaamaan.

 Pauliina oli askarrellut Railille syntymäpäivälahjaksi hauskan korun, jolla jano kyllä lähtee, vai lähteekö? Hyvä idea niille, jolla on jo kaikkea ja jos varsinkin tykkää koruista.

Mutta tässä sitten itse postauksen pääaihe, eli jane iredalen BeautyPrep ihonhoitotuotteet. Tällä merkillähän ei ole aikaisemmin ollut sen kummempia ihonhoitotuotteita ja pitkälti on pyöritty juuri meikkien ympärillä sekä primer ja kosteussuihkeiden. Nyt sitten pyynnöstä on kehitelty korkealaatuinen ihonhoitosarja, joka optimoi mineraalimeikkien hyödyt. Nämä tuotteet suojaavat ihoasi ja saavat meikin levittymään pehmeämmin ja pysymään pitempään. Tämmöinen on aina tervetullutta , joten sopii hyvin näin jane iredalen meikkien suurkuluttajalle nämä hoitotuotteetkin.

BeautyPrep Face Cleanser puhdistustuote on koostumukseltaan nestemäistä, joten tällä tuotteella kostutetaan vanulappu ja pyyhitään meikit pois, myös silmämeikki lähtee. Huuhteluakaan ei tarvise välttämättä tehdä, mutta jotenkin uskon, että itse tulen huuhtelemaan kasvoni vedellä. Ecosert-sertifioitu.

Pudistuksen jälkeen käytetään kasvovettä eli Face Toner, jolla viimeistellään puhdistus ja valmistellaan ihoa kosteusvoiteelle. Mielenkintoista korkkia ei kannata säikähtää, sillä tätä kapistusta vain painetaan alaspäin ja vanulappu kostuu pumppauksella. Toner supistaa ihohuokosia ja kosteuttaa kasviperäisillä liposomeilla. Ecosert-sertifioitu.

Lopuksi moisturizer eli kosteusvoide, joka suojaa kosteuttamisen lisäksi myös ilmansaasteilta. Meikki levittyy paremmin ja kestää iholla pitempään. Tuote sisältää neljän ruusun kantasolu-uutetta.
Kaikissa tuotteissa on ihastuttava sitruunaruohon tuoksu, joka minusta tuo mieleen kevään ja värisävyksikin on valittu juuri tuollainen kaunis heleän vaalea keltainen. Nämä tuotteet korkataan täälläpian ja kerron kuulumiset ja testaukset sitten myöhemmin. Tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille, mutta tietysti aknen kanssa taistelevalle, varmasti joku muu sarja on parempi.
Tuotesarja on myynnissä 20.1 alkaen jälleenmyyjillä.

Tuotteet lehdistönäytteitä

                                            With love,
                                           M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *