Kosmetiikka

Fnug Must have 25

”Fnug brändin takaa löytyy upea tanskalainen nainen Charlotte ”Fnug” Munksgaard, jonka intohimona ovat kynsilakat”. Skandinaaviset värisävyt ovat täydelliset ja hillityt, kauniista luonnosta inspiroidut. Rohkeuttakin löytyy ja varsinkin tämmöinen suklaa-mudansävy on minun mieleeni. Tuottteisiin on lisätty ylellistä kaviaariuutetta, joka sisältää korkeat pitoisuudet välttämättömiä amonihappoja ja mineraaleja, jotka vahvistavat luonnollisia kynsiä.Tuotteet valmistetaan EU:ssa ja kaikki tuotteet ovat formaldehydi, tolueeni ja dibutyyliftalaatti vapaita.
Kestoa luvataan ilman halkeamia, mutta minulla on nyt menossa surkea kynsikausi ja kynnet kärsivät liuskoittumisesta, jolloin kynsilakkakin joutuu koville ja lohkeilee. Mutta yritän pitkittää lakan kestoa värittömällä geelilakalla ja lisäilen parin päivän välein lakkaa tarvittaessa. Nappasin kynsistä pituudet pois, kun alkoivat ikävästi mennä poikki tuolta puolesta välistä niin, että piti oikein laastarin kanssa kasvattaa kynttä, jotta sen saisi edes leikattua. Yksi kun alkoi mennä, sai muutkin lähdöt ja nyt olen lyhkäisillä kynsillä mennyt uudesta vuodesta lähtien. Kyllä tämän kestää, kun tietää, että talvella aina käy näin. Kädetkin kyllä kuivaa niin, että saisi liotella voidepurkissa kokoajan.
Kärsitkö sinä kynsien ongelmista enemmän näin talvella?
Fnug tuotteita saatavilla jälleenmyyjiltä.

Lehdistönäyte
                                    With love,
                                          M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *