Kosmetiikka

Osis+

Viikko sitten kerroinkin uusista hiustuotteista, joita sain Osis+ tapahtumassa ja nyt kerron hieman miten nämä tuotteet itsellä toimivat. Osis+ Bouncy Curls, Volume up ja Freeze finish ovat tuotteita, joita olen nyt muutaman kerran hiuksiini suihkinut ja sivellyt. Nämä tuotteet valittiin minulle sillä periaatteella, että saisin vielä jäljellä olevia kiharoita hieman tuettua siihen saakka, kunnes saan taas uudet kiharat hiuksiini. Lisäksi toivon tietysti kuparinpunaisen värin säilyvän hehkuvana mahdollisimman pitkään. Tässäpä haastetta, sillä punainen tahtoo helposti haalistua. Onneksi nykyisin hiusten hoitamisessa ja muotoilussa pyritään kiinnittämään tähän seikkaan huomiota, jotta meillä olisi piempään mahdollisuutta nauttia hiuksistamme ja niiden värisävyistä sellaisina, kun ne ovat kampaajalta lähtiessämme.

Täytyy nyt sanoa tähän, että itselläni on paksut karheat hiukset ja niitä on paljon, joten suoranaista tuuheutta en kaipaa, mutta kun hiukset ovat raskaat, niin niitä täytyy tukea tyvestä ja kohottaa ilmavaksi, jottei tule pannaria. Lisäksi kihara vain latvassa saa lopputuloksen vieläkin hassummaksi, jos hiukset ovat littanana päälaelta. No tämä Volume up auttaa siihen, mutta suihketta kannattaa käyttää maltilla, kuten aina ja testailla montako suihkausta tarvitsee kampaukseensa. Huvittavinta tässä meikäläisen kohdalla kuitenkin oli se, ettei missään kerrottu, laitetaanko tämä kosteaan tukkaan vaiko täysin kuivaan. No, minäpä kokeilin pyyhekuivattuun ja lisäsin vielä tuota kiharageelia ja ajattelin, että voihan tämä olla kamala munaus. WOU, miten turpo tukastani tuli kuivauksen jälkeen. Jo vain toimii.

Tämä Bouncy curls teki minuun ehdottomasti vaikutuksen ja täytyy vielä kehaista tuoksua, ihanan hedelmäinen ja geeli levittyi hiuksiin hyvin, eikä tehnyt tahmaista pintaa, mutta tunsin heti kuivatessa kuinka kiharoihin sai ryhtiä, niitä puristellessa ja pöyhiessä. Loistotuote ja jää ehdottomasti vakiotuotteeksi.

Tämä suihke Freeze, on peruslakka ja saattaa olla, että minulla on vielä opettelemista tämän kanssa. En ole pahemmin lakkaa viime aikoina suihkinut, jotta tukasta ei tule sellaista jäykkistä. Jos taas kiharran hiuksiani, silloin koen, että lakka on paikallaan ja hieman olen tätä suihkinut ja testaillut. En osaa vielä sanoa, onko tämä it, mutta ihan menettelee.
Mutta armottomin on tässä pakkassäässä ollut pipo, jonka joutuu päähän vetämään, silloin voi sanoa kampaukselle goodbye ja toivoa parasta.´Ehkäpä siinä hieman auttaa, jos on kunnon pohjustukset ja viimeistelyt suoritettu, mutta niin turhamainen en kuitenkaan  ole, jotten sitä pipoa sitten kuitenkaan näillä pakkasilla laittaisi.

Tuotteet lehdistönäytteitä

                                                            With love,
                                             M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *