Kosmetiikka

Eucerin blogitapahtuma

Tämän illan blogitapahtumassa oli pääaiheena Eucerin CC cream uutena tulokkaana Eucerin tuotesarjaperheeseen. Pureudun tähän myöhemmin lisää, kunhan olen tuotetta testaillut, mutta tämä on tiedotteen mukaan enemmän kuin anti-age-voide, joten sehän kertoo jo siitä, että se on testaamisen arvoinen. Eucerin tuotteita myydään apteekeissa ja sarjasta löytyy moneen menoon ja tarpeeseen.

Toisena aiheena tapahtumassa oli myös tuoda esille se, miten kannattaa kasvoja pohjustaa ja millainen meikki laittaa, kun otetaan kasvokuvia. Meikkaaja Riia teki Eucerin CC creamilla pohjan Nella-mallin kasvoille ja suositteli käyttämään poskipunaa. Eli, jos joudut kuvaukseen yllättäen ja tahdot näyttää hyvältä, niin poskille sipaisu punaa tuo sen freesin ilmeen, meikkipohjan lisäksi. Kannattaa siis kuljettaa aina mukana tuo poskipuna.

Ammattikuvaaja kertoi hieman esimerkkejä siitä,miten tila pitäisi valaista ja mistä suunnasta valon pitäisi tulla, jotta vältyt pahimmilta kuvausmokilta. Mielenkiintoista ja yksi vinkki oli se, että leivinpaperia voi käyttää lampun edessä, jotta saa pehmeämmän kuvausvalon, vai oliko se armollisemman?!

Tässä välissä pakko näyttää maskeeraajan suloiset kengät.

Kuten huomaatte, Euceriniltä löytyy monenlaiseen tarpeeseen tuotteita ihan vartalon suihkutuotteista lähtien eli päästä varpaisiin.
Sain itselleni tuon CC voiteen eli vaaleamman sävyn ja testailujen jälkeen kerron siitä lisää.
Löytyikö täältä tuttuja tuotteita ja onko teillä millaisia kokemuksia Eucerinista?

Miten huojentavaa, että on torstai, olen alkanut tykätä torstaista aina vain enenmmän, sillä enää yksi rutistus ja viikonloppu on täällä. Pakkanen kuulemma väsyttää ja sen voin kyllä allekirjoittaa, sillä tuntuu, että olen mennyt koko viikon puoliunessa. Onko pakkanen vaikuttanut sinuun mitenkään?

                                   With love,
                                    M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *