Sisustaminen

Uusi makuuhuoneen valaisin

Kirjan lukeminen on minulle tärkeä rituaali iltaisin ja mieluisin lukupaikka on makuuhuoneen sängyllä pötötellen. Silloin myös tärkeäksi nousee valaistus, sillä lukeminen muuttuu turhan raskaaksi, jos lukuvalo ei ole riittävä. Minäpä otin sitten ja valitsin taloon.comin nettisivulta itselleni mieluisan valaisimen ja eilen se sitten saapui.

Nyt on pakko huokaista noita kuljetusfirmoja, kuinka ne miellellään nakittaisi asiakkaan odottamaan päiväksi yhtä lähetystä. Kuljetuksen ajankohta oli 8-16. No useimmathan meistä tekevät sitä työtä työpaikalla tuona aikana, joten meinasi mennä vastaanottaminen hankalaksi. Onneksi muistin, että nuohooja tulee meille yhtenä aamuna nuohoamaan ja mies oli luvannut sen homman hoitaa, joten lamppukin sai luvan sitten tulla samaisena aamuna.

Lamppu koottiin kyllä nopeasti, mutta voihan, mikä homma, että tuon lampun sai tuohon putkeen asennettua, koska se oli niin millilleen mitoitettu. Mukana oli myös imukuppi, jolla lampun sai kierrettyä paikoilleen, mutta se luisteli lampun pinnalla, eikä kierto onnistunut. Lopulta mies sai sen viimein paikoilleen ja nyt vain toivon sen olevan kestävää laatua.

Olin suunnitellut hankkivani näitä kaksi, molemmin puolin sänkyä, mutta mies oli jo heivaamassa lampun mäkeen, joten annan pölyn laskeutua, ennenkuin ehdotan sitä uudestaan. Lampusta kyllä tykkäsin ja minusta se on tarpeeksi kevyt ja siro meidän makuuhuoneeseen.

Sponsored

                                                      With love,
                                                              M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *