Kosmetiikka

Lumenen True Mystic Volume Mascara ja True Mystic silmänrjaustussi

Olen ripsivärin suurkuluttaja, pakko se on myöntää. En lähde minnekään ilman risiväriä ja noh, taidan  minä lähikaupassa käydä, mutta yleensä ottaen se on melkein yhtä tärkeä minulle kuin hampaiden harjaus aamulla. Niinpä rispiväriltä vaadin paljon ja useita kokeilleena, tiedän heti, mikä toimii ja mikä ei. Ripset ovat nyt saaneet Revitalash seerumia ja oikeasti ne ovat kasvaneet ja jopa alkaneet kihartua ylöspäin. Mutta tästä tulossa oma juttunsa myöhemmin. Ripsivärin laittaminen on siis tämän johdosta hieman helpottunut ja ripset näyttävät kauniilta pitempään, jopa vielä illalla. Oli aika, kun käytin vain vedenkestäviä ripsevärejä, sillä silmäni vuotavat herkästi tuulesta ja keväällä siitepölyaikaan muutoinkin. Mutta vedenkestävä ei tietysti pysy ripsissä rasvaisten luomien takia ja sen takia on ollut hieman epävarma olo meikistä ja sen suttautumisesta.

Nyt olen ollut iloinen näistä kestävimmistä ripsiväreistä, jotka saa vedellä pestyä pois. En kuitenkaan ihan pelkällä vedellä yleensä pese, mutta samalla poistoaineella kuin muunkin meikin. Nämä pysyy kyllä kiitettävästi ripsissä ja tässä Volume mascarassa on pitoa ihailtavasti riittänyt, jopa kostealla säällä. Ainoa ongelma oli tämä paukkupakkanen, jossa sitten ripsiväri joutui niin koetukselle ja ilmeisesti huurtui ja sisälle tullessa suli ja tahrasi ripsen kuvia luomen yläpuolelle. Mutta, muutoin olen ollut enenmmän kuin tyytyväinen. Idea tähän mascaraan on ammennettu pohjolan tummista öistä ja kaamoksesta. Ripsivärin voidemainen vahakoostumus tekee ripsistä tuuheat, muttei paakkuiset. Tosin eräässä meikkaustilaisuudessa meikkaaja kertoi, että hämähäkkisilmät, joita niin moni pelkää, on kovaa vauhtia tulossa ja mitä paksummat ja jopa yhteen liimautuneet, sitä parempi. Tätä ei vielä tällä ripsivärillä saa aikaan, mutta tällä on mahdollista useampaan kertaan kerrostaa ja siten luoda illuusio runsaammista ripsistä. True Volume Mystic Mascaralla olen saanut kuitenkin normaalin lookin yhdellä kerroksella, joten liian tuhtia tavaraa tämä ei ole. Harja on tähden muotoinen ja se nostaa ripsiä ylöspäin ja tuuheuttaa niitä ripsiväriä sutiessa. Harjan kuidussa on maksimaalinen tarttumapinta, jonka ansiosta jokaiseen ripseen levittyy optimaalinen määrä ripsiväriä. Dramaattisen lopputuloksen viimeistelevät Polar Night-pigmentit. Formuloitu ilman parabeeneja, formalehydin luovuttajia, alkoholia ja hajusteita.

Meikatessa mielelläni rajaan silmät, mutta ongelmia aina tuottaa rajausvärin pysyvyys ja geelimäiset siveltimellä tehtävät rajaukset ovatkin olleet kiitettävästi käytössä. Niillä ei tosin saa sellaista kauniin ohutta rajausta, vaikka meikkaajan vinkkinä minulle olikin, että hän välttelisi suoranaisia kissamaisia rajauksia minuna. En niitä sellaisena laitakaan, mutta kyllä se tuo intensiivisyyttä katseeseen ja viimeistellymmän lopputuloksen, kun ripsienrajaus on tehty. Tämä Lumenen True Mystic silmänrajaustussi on yllättänyt kyllä kestävyydellän ja tämä ei ole lainkaan suttaantunut, vaikka on ollut käytössä koko päivän. Silti tämä lähtee pesussa helposti pois. Silmänrajaustussilla saa ohuen ja tarkan viivan, kuivuu nopeasti, hylkii vettä ja on tahraamaton. Juuri näin. Tämäkin on formuloitu ilman parabeeneja ja alkoholia.
Näillä on menty jo reipas kuukausi ja mennään vastakin. Oikeastaan ensimmäinen Lumenen ripsiväri  minulla, joka peittoaa kirkkaasti useamman selektiivisen puolen ripsivärin ja hintakin vain 19.90 e ja rajaustussin saa hintaan 12,90 e. Molempia löytyy mustan lisäksi myös ruskeina. Suosittelen kokeilemaan.

Tuotteet lehdistönäytteitä

                                     
                                         With love,
                                  M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *