Kosmetiikka

EUCERIN HYALURON-FILLER CC CREAM

Muutamat viime päivät olen testaillut tätä Eucerin CC voidetta ja voin hieman jo kertoa käyttökokoemuksistani. Mutta ensin tietoja tuotteesta:
Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream on suunniteltu niille aikuisille naisille, jotka etsivät tuotetta, joka vähentää välittömästi ihon ikääntymisen merkkejä ja luo tasaisen terveen näköisen ihon. CC voiteen käytöllä vähennät kosmetiikka-kuormaasi ja kaunistautumiseesi ei mene niin paljoa aikaa.
CC voide ehkäisee ryppyjen syntymistä ja korjailee pikkuvirheitä sekä kosteuttaa tehokkaasti.
Hyaluronihappoa sisältävä CC voide täyttää syvätkin rypyt ja voiteen sisältämät väripigmentit tasoittavat välittömästi ihonväriä. Voide hoitaa ihoa sisä- ja ulkopuolelta, koska se sisältää sekä pitkä- että lyhytketjuista hyaluronihappoa. Voide kosteuttaa ihoa saaden rypyt ja juonteet ikäänkuin täyttymään sisäpuolelta. Tämän lisäksi vain Eucerinin käyttämä glysiinisaponii stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa ihokerroksien soluissa ja toimii näin juuri syvimpien ryppyjen alkulähteillä.

Tuote siis sopii kaikille ja sisältää vielä 15 suojakertoimen ja UVA-suojan, mikä tähän vuoden aikaan on vielä riittävä, mutta kunhan aurinko alkaa enemmän paistamaan ja hanget hohtaa, niin suosittelen lisäämään tuota aurinkosuojaa, jos ulkoilee enemmän.
Minä olen sivellyt tätä Ecotoolsin isohkolla sudilla kasvoilleni pariin kertaan kerrostaen. Mutta koska minulla on sitä pahuksen couperosaa nenällä, poskipielissä ja leuassa ja onhan sitä vielä otsallakin, niin tarvitsen päälle peitevoidetta.  Olen käyttänyt tähän Joe Blascoen Special red neutralizeria. Kiinnitän vielä sormenpäillä siis tuon punaisuudenpoistajan, kuten meikkaaja Riia Koivisto teki mallille ja lisään tämän päälle vielä hieman CC:tä, sillä muuten väriero korostuu. Tämä voide kosteuttaa ja siksi pinta hieman kiiltelee ja olen aina viittä vailla tarttumassa puuteriin, mutta kun maltan hetken, kiilto tasoittuu ja iho näyttää tasaiselta ja hyvältä. Ei siis puuteria. Värisävynä tämä light on niin just tähän hetkeen ja saattaa olla, että keväämmällä on sitten jo liiankin kalpea, jos rusketun. Mutta kyllä tämäkin kauniisti sävyä antaa. Apteekeissa Eucerin Hyaluron-filler CC Cream on myynnissä helmikuusta lähtien. Pumppupullo 50 ml maksaa 33,40 e.

Tuote lehdistönäyte

                                               With love,
                                                      M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *