Sisustaminen

Makuuhuoneeseen uusia tuulia?

Kuva lainattu Ellos

Kuva lainattu Ellos

Kyllä se on hieman hassua, kun yhden toiveen toteuttaa, niin jo seuraavaa halajaa. Onko ihminen koskaan tyytyväinen? No, en käy tuota pohtimaan, sillä pelottaa jo vastaus. Minä pohdiskelen tässä kevyempiä aiheita ja juttuhan lähti siis siitä, että syksyllä maalasin makuuhuoneen seinän mustaksi, teimme miehen kanssa valkoisen sängynpäädyn, johon olen ollut todella tyytyväinen ja uskon, että nyt mieskin tykkää tästä versiosta enenmmän kuin entisen värimaailmasta. Hankin juuri viime viikolla uuden lampun ja nyt mielisin uusia sänkyvaatteita. Olen katsellut niitä H&M HOME:n pellavaisia ryppylakanoita, mutten tiedä olisinko niihin sitten tyytyväinen. Niin ihana kun tuo uudehko, auts onhan se jo puoli vuotta vanha, kuivaava pyykkärini onkin, niin se rypyttää ärsyttävästi nuo lakanat kuivatessaan, joten ryppyiset lakanathan minulla jo onkin, joten tarviiko sitä ihminen niitä nyt vielä pellavamuodossa?
Joka tapauksessa upeita makuuhuoneita on ihana katsella ja Pinterest on niitä pullollaan ja sieltä voi kivasti ammentaa lisäinspiraatiota. Eri asia on sitten, että mistä löytää sellaisia ihania vuodevaatteita, jotka ovat kohtuullisen hintaisia ja laadukkaita.
Tykkään siitä, että sängyn voi jättää petaamatta ja kauniiden vuodevaatteiden ansiosta sänky myllerrettynäkin näyttää tyylikkäältä ja kutsuvalta. Tai siihen siis pyrkisin. Candice-pussilakana kyllä kieltämättä houkuttaa tuolla Elloksen verkkokaupassa, mutta en nyt ihan vielä ole valmis painamaan nappia. Hiekan väri voisi olla mahdollinen tai oikeastaan valkoista ja mustaa, niin olisi aika dramaattinen.
Onko sinulla menossa muutoksien tuulia kodissasi? Toiveita? Haaveita? Toteutuksia?

                                      With love,
                                      M


14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *