Lifestyle

Chloé Love story

Taivas, miten vapauttava tunne, että on perjantai. Raskas viikko takana ja nyt ihanat kaksi päivää lomaa ja pitkästyttävä tammikuu lusittu. Käveleskellessäni kotiin tuolla hurjan liukkailla teillä, tuli ihan maaliskuu mieleen. Aamusella hieman pakkasta ja iltapäivällä jo loskakeli, lintujen laulua ja siitä se keväinen fiilis iski. Sepä onkin aasinsiltana tähän postaukseeni, jonka ensin olin ajatellut tehdä keväämmällä, mutta nyt sainkin tähän inspiksen.
Mikäs sen ihanampa kuin kevät ja olla rakastunut ja vielä Pariisissa, jossa en kuitenkaan ole itse koskaan vielä käynyt, mutta unelmana sekin vielä tuolla muiden joukossa on. Chloén Love story kun kertoo naisesta, joka kävelee Seinen katuja pitkin aamunkoitossa korkokengät kopisten ja häntä odottaa mies. Nainen on lumonnut miehen, joka muistelee yhdessä vietettyä yötä ja naisen hymyä ja hänen luonnollista naisellisuuttaan. Mies muistaa myös parfyymin tuoksun, joka kuuluu naiselle.

Uusi rakkaustarina saa alkunsa.
Aamunkoiton tuoksuun sekoittuu appelsiininkukan raikas kukkainen tuoksu. Nainen muistaa miten he nauroivat yhdessä. Hennon pippurinen krassin tuoksu saa naisen vapisemaan ilosta. Rakkauden symboli, kukka, joka annetaan niille, jotka lopultakin uskaltavat näyttää tunteensa.
Muisto kävelystä läpi hiljaisen kaupungin, käsi kädessä, iho ihoa vasten.
 Luumunkukka paljastaa intensiivisen, hienostuneen tuoksuvivahteensa, jota kasteisten kukkien tuoksu korostaa. Tuoksu, johon liittyy vapaudentunne. hymy,
Asiat eivät ole koskaan ennakoitavissa.

Kävely Pont des arts -sillalla
Naisella on kädessään onnenamulentti, riippulukko, joka on universaali rakkauden symboli ja Chloé muotitalon tunnus. Lasinen pullo, jonka pinnan aaltomainen muoto tuo mieleen hameen laskokset.
Hennon roosan sävyinen tuoksuneste, jota nainen käyttää päivittäin, on suojassa ”lukollisessa” pullossa.
Mies toivoo näkevänsä naisen uudelleen. Ehkä hänen toiveensa toteutuu.
Kaupunki kuuluu naiselle, samoin alkava päivä, samoin nainen itse. Palaako hän? Päätös tästä kuuluu naiselle.
Tämän viettelelvän tarinan  tuoksun on kehitellyt parymööri Anne Flipon.

Kaunis romanttinen tarina avaa minusta tätä tuoksua hieman enemmän kuin pelkkä tietoisku siitä, mitä ainesosia tuoksu pitää sisällään. Eikö vaan?.
Choén tuoksut ovat olleet minulla hieman pimennossa, sillä ne tuovat minulle aina mieleen henkilön nuoruudesta ja jotenkin olen karttanut niitä. Tuoksumuistoja.  Ei mitään kamalaa, mutta silti vaistomaisesti olen ne skipannut. Olin tyytyväinen, että sain mahdollisuuden tutustua tähän tuoksuun ja tavallaan haudata negatiiviset ajatukset ja siirtyä uudelle tasolle. Tuoksu vietteli minut raikkaudellaan ja toi mieleeni sen kevään, josta alussa kirjoitin. Kevät on lempivuodenaikani, joten miellän tämän kevääksi, vaikkei tästä mitään mainintaa olekaan. Puhdas, tulee myös mieleen, sellainen raikas ulkona kuivatettu pyykkinarupyykki. Kuvassani on hieman jääkiteitä, mutta muistuttvat sokeria, olkoon sitten kuvaaava tuoksun makeutta, sillä kyllä sitäkin siinä ripaus on. Kevyt ja raikas ja sopii hyvin kesäänkin ja ehdottomasti minusta päivätuoksuksi passeli. Kestää noin kuutisen tuntia iholla.
Pullo on kaunis ja niin ihanan naisellinen. Korkin kanssa väänsin ja hiukan vedin ja lopulta älysin taittaa tuon kultaisen renkaan, jotta korkin sai vedettyä pois. No, sieltä pahvirasian pohjaltahan olisi tietysti löytynyt ohje korkin aukaisuun, joten kaipa ne pulloa tehdessään ovat ymmärtäneet, ettei kaikki aina ymmärrä. Jep! Minulla kun oli niin kiire saada pullo auki ja tuoksu ilmoille ja hätäisenä en edes vilkaissut laatikkoon.
 Mitä luulet, voisiko tämä olla kevään uusi tuoksusi?

Lehdistönäyte

Tuote myynnissä maaliskuussa.
Tarina tiedotteesta poimittu.

                                                With love,
                                               M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *