Kosmetiikka

Clarinsin kevät huulipunissa

Oi joi, miten ihana ajatus keväästä. Täällä blogistaniassa sitä hehkutetaan ja juuri kevään ja kesän tuloa en pane lainkaan pahakseni. Talvi on kohta jo voiton puolella ja sitä voi hehkutella ihan vapaasti. Onhan se hyvä olla jo lähtökuopissa kevään suhteen, sitten kun se oikeasti on täällä.
Sain upeita kevään Clarinsin Joli Rouge Brilliant hoitavia huulipunia blogitestaukseen. Punat antavat huulille läpikultavan sävyn, ovat kermamaisia kiiltäviä, herkästä roosasta hehkuvaan pinkkiin ja punaiseen olevia sävyjä, joita on kaikkiaan 12.  Kuvassa olevat sävyt vasemmalta: hot fuchsia 27, rose blossom 25, watermelon 24, tea rose 29, cherry 13.
Luomusuojayrtin uute kosteuttaa huulia ja parantaa niiden ulkonäköä ja tekee huulet pehmeiksi ja mangoöljy ja proseramidit hoitaa huulia ehkäisten kosteuden haihtumista huulilta.

Tämä pohjustaja oli minulle vallan uusi juttu, mutta on kuulemma vain uusi ulkoisesti. Pohjustaja huulille, jotta huulipuna ei karkailisi yli huulirajojen, häivyttää pieniä ryppyjä huulien ympärillä ja lisää huulipunan kestoa. Hoitavana voidaan käyttää huulivoiteen tavoin. Kyllä tälle on varmasti käyttöä varsinkin näin hoitavien huulipunien kanssa, kun minulla on ollut vaikeuksia juuri tuon yli rajan karkailussa. Tällä tehdään siis rajat selväksi, myös huulipunille.

Tytär suostui taas malliksi niille punille, jotka miellän hänelle sopivammaksi kuin itselle, eli tässä ensiksi hehkeä tea rose 29.

Rose blossom 25.

Hot fucshia 27, vaikka kuvassa näyttää aikalailla samalta kuin edellinen sävy.

Minulla on tässä sävy Cherry 13.

Viimisessä kuvassa sävynä Watermelon 24. Huulipunat tuntuvat huulilla kermamaisilta, tuoksuvat hyvälle ja tyttärellä testattiin ruokailua ja kaikkea ja aina vaan huulet pysyi punaisina. Kesto siis hyvä vaikka onkin hoitava puna. Kauniisti kiiltelee  ja täytyy nyt myöntää se seikka, että sopii hieman paremmin nuorelle, vaikka näistä kuinka tykkäsin.
Innostuitko näistä kevyistä huulikiiltomaisista Clarinsin punista?

Lehditönäytteitä

                                  With love,
                                         M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *