Kosmetiikka

Kädet ylös ja esille

Kauniit kädet huomataan ja käsien hoitoon tulee panostaa, ihan yhtälailla kuin muuhunkin ihonhoitoon. Kauniit kädet saattavat merkitä joillekin paljon enenmmän kuin aavistatkaan ja myös se, miltä käsi tuntuu kätellessä uuden ihmisen kanssa ja millainen ensivaikutelma siitä tulee. Toki siihen minulla ainakin vaikuttaa myös se, kuinka siihen käteen tarttuu, löysästi kuin ylikypsä makaroni vaiko reippaalla puristuksella, muttei liian, sekin täytyy muistaa.
 Ihmiset seuraavat käden liikkeitä, varsinkin jos puhut paljon käsilläsi. No, meikäläinen ainakin innostuessaan. Kädet hipaisee  kasvoja ja kyllä niihin kiinnittää huomiota aivan yhtä paljon, oli ne huoliteltu tai ei. Varsinkin silloin, jos kynsien lakat ovat säröillä tai kynsinauhat tulehtuneet. Talvella käsien iho joutuu koetukselle, varsinkin jos kulkee ilman käsineitä ja ne rohtuvat ja kuivuvat ja iho rikkoutuu ja esimerkiksi neuleisiin koskeminen saattaa tuntua ikävältä, koska karheat kädet niihin takertuu helposti kiinni.
Apteekissa myytävät Eucerin tuotteet on suunniteltu ihonhoitoon ajatellen, myös herkkää ihoa eikä niitä ole hajustettu ja ne eivät sisällä parabeenejä. Hand wash oil on nyt ollut minulla testauksessa reilun viikon. Tämä on juuri herkälle, kuivalle ja halkeilevalle iholle suunnattu saippuaton öljymäinen pesuneste. Miellyttävä tuoksu on lempeä ja tällä pesee kädet mielellään eikä tarvi pelätä kuivattavaa tunnetta jälkeenpäin.

Käteni eivät ole rohtuneet tänän talvena, vielä ainakaan ja pidänkin ne käsineet visusti käsissä, kun on pakkasta. Mutta silti käteni tarvitsevat käsivoidetta. Ph5 Hand cream on tuoksuton, imeytyy heti ja tekee käsistä pehmoiset ja huomasin juuri, että suojaa 18 tuntia ihoa kuivumiselta. Wau. Pidänkin tätä aina tuon käsipesunesteen vieressä vessassa, jotta sitä tulisi käytettyä tarvittaessa. Joskus käsivoiteita saa lisätä jatkuvasti ja tuntuu, ettei tuote tehoa, mutta nyt ymmärrän, miksi tätä ei ole tarvinnut kokoajan olla läträämässä.

Tätä Aquaphor voidetta minulle suositeltiin tuotteeksi, jota jokanaisen tulisi kuljettaa mukanaan käsilaukussa hätätapausten varalta. Tätä tömäkkää, hieman vaseliinilta vaikuttavaa paksua voidetta, voi sipaista herkistyneeseen, ärtyneeseen ihoon, vaikkapa laserkuorinnan jälkeen. Huulille, rakkoihin, hiertymiin, hyttystenpuremiin. Minä olen nyt alkanut kynsinauhoihin hieroa tätä tuotetta, kun ei vielä ole jalkoihin rakkoja tullut, no kesällä kyllä tulee ja hyttysistäkään kun ei vielä kuulunut inahdustakaan. Tämän imeytymiseen menee hetki aikaa, joten ei ihan nyt meikinalusvoiteesta kävisi.

Mutta sitten, kun on kädet hoideltu muuten, on kynsien aika. Viilaamisen jälkeen sipaisin Sally Hansenin uutuutta Complete Care 7-in-1, joka lupaa parantaa kuivien, lohkeavien, liuskottuvien kynsien kuntoa tekemällä niistä tasaisemmat pinnaltaan, kiiltävämmät, vahvemmat ja joustavammat.
Tuote sisältää granaattiomenan uutetta, avokadoöljyä, merisuolaa ja kalsiumia. Tuote on monikäyttöinen. Sitä voi laittaa pelkästään tai ensin aluslakaksi ja sitten peittävän lakan päällyslakaksi. Tällä voi myös kirkastaa lakkausta manikyyrin välissä sivelemällä tuotetta vanhan lakan päälle. No tätä on kyllä odotettu ja toivottavasti lunastaa lupauksensa. Testausta minulla on vasta takana puolitoista viikkoa, mutta nysät kynnet ovat kasvaneet, vaikka niissä oli noita halkeamia ja ei ainakaan ole lisää lohkeilleet. Lakkakin on pysynyt siistinä melkein viikon ja olen vain lisännyt lakkaa ja tätä Complete Carea hieman pidentääkseni lakkausväliä. Eli, oikeasti olin vain laiska.

Tämmöisen herkkulakan sain jo syksyllä ja nyt vasta kokeilin tämän sähäkkyyttä. Kyllä oli mahtava väri ja uskon monen pinkistä tykkäävän tähän haksahtavan.

 Tällä tavalla voi hieman itseä aina silloin tällöin hemmotella. Aina se ei edes vaadi lakkausta, kunhan kädet ovat muuten kunnossa.
Miten on, kiinnitätäkö sinä huomiota ihmisten käsiin?

Lehdistönäytteitä                                          With love,
                                                  M

6 Comments

 • Tiia K

  Jonnaa sivuan ja mä katson hampaita, voi että. No niin nyt katse käsiin eli Minna sullahan on niin kauniit kädet ja sirot sormet ja kauniit kynnet. Katson hampaiden lisäksi varmaan heti myös käsiä ja jos miehellä on sellaiset todella leveät kynnet tai lyhyet patukkasormet, niin apua, on neuroosi en kestä. Mutta olen täällä testaillut Eucerinejä atooppisen ihon kannalta ja jösses olen tehnyt yhden aivan mahtavan voidelöydön ja yhden suihkyöljylöydön sarjasta, olen aivan mielettömän tyytyväinen!

  Sallyn lakassa ihana väri. <3

 • Mysterious M

  Juu sulla oli se hammas-innostus:) Kyllähän näitä asioita löytyy mihin kiinnittää huomiota, mutten mä ensin ollut ajatellut ihmisten käsiä katsovan:)
  Joo, no onhan mun kädet sirot, mutta en tykkää yhtään, kun suonet on pinnassa:(
  Miesten käsien kyllä täytyy olla miehekkäät! Mutta voi ne silti olla miellyttävän pehmoiset, siis iho. Jämäkkyyttä kaipailen kättelyssä ja jos joku mies esimerkiksi kättelee jämäkästi tulee sellainen hei, upeeta-fiilis!
  Kiva huomata, että Eucerinilla löytyy monenlaisia tuotteita, joihin voi tykästyä. Mulla polttelee tuolla laatikossa muutama tuote, joihin toivon,että piakkoin pääsen käsiksi.
  Sallyn lakka on vielä aika keväinen tai jopa rohkean kesäinen, mutta laitoin silti:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *