Lifestyle

Memphis 7-vuotta

Saimme kutsun 40+blogit yhteisön kautta synttärikemuihin Memphisiin, joka täytti 7 vuotta viime torstaina. Tarkoitus oli osallistua miehen kanssa näihin pippaloihin, kun tuntuu, että aikaa on vierähtänyt siitä, kun viimeksi olemme niinsanottua parisuhdeaikaa viettäneet. Mutta toisin kävi, mies joutui työmatkalle keskisuomeen ja nukahti kotiin tullessaan istualleen sohvalle. Ei deittejä meikäläiselle, vaan yksin oli juhlimaan lähdettävä. Tiesinhän toki, ettei siellä yksin tarvinnut olla, kun muitakin daameja meidän 40 plussalaisia oli paikalle tulossa ja tästä olinkin saanut etukäteen tietoja. Mutta mitä laittaa ylle tuollaiseen tilaisuuteen? No, neuletunikalla ja legginsseillä olin liikenteessä ja kun sisälle astuin, tuli vastaan muutama kaunokainen upeissa juhlamekoissaan, niin ajattelin, että no just, taidanpa kääntyä takaisin. Mutta ei, en sittenkään sitä tehnyt, vaan liityin joukkoon ja huomasin, että ei tänne onneksi nyt ollut tarvinnut ihan ykkösiään laittaa.

Muutamaa salaattia oli tarjolla ja juomia, niin halutessaan. Istuskelimme Casa Mimin Sarin ja hänen ystävänsä Minnan kanssa hieman syrjemmällä, koska tilaa ei riittänyt kaikille samaan pöytään. Meillä oli todella hauskaa ja vedet silmissä naurettiin. Seurailtiin myös julkkiksia, joita pyöri siinä meidän viereisessä pöydässä. Jopa Ike Kanerva tarjoili meille jälkiruokaa ja mielellään me vielä yhdet pannacotat syötiin. Musiikki alkoi juuri, kun minun piti rientää bussiin, sillä oli vielä perjantai töissä touhuiltavana. Ilta piristi kummasti, joten kiitokset vielä Sarille ja Minnalle mukavasta illasta.
Kuvat ovat pimeyden takia hieman heikkolaatuisia, sorry tästä.

                                     With love,
                                     M6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *