Lifestyle

Minisun vahva – potkua arkeen

Viime syksynä on tullut markkinoille Vermanin Minisun Vahva, jossa on 14 tärkeää vitamiinia ja hivenainetta sekä ubikinonia ja myös mustikkauutetta. Sain tämän Minisun Vahvan kokeiltavaksi ja mielenkiinnolla lähdin sitä testaamaan, sillä koen, etten allergisena saa ruuasta aina kaikkia tarvittavia vitamiineja. Olen kyllä pyrkinyt syömään terveellisesti ja olen ajatellut, että ruuasta ne vitamiinit on saatava, mutta koska joudun välttelemään monia hyviä ruoka-aineita ja vitamiinien lähteitä juuri noiden allergioiden vuoksi, on ollut pakko nöyrtyä vitamiinipillereiden äärellä. Työpaikalla ja julkisilla liikkuessa saattaa joutua pöpöjen hyökkäyksien kohteeksi, joten jos haluaa näitä vältellä, on syytä korkata vitamiinipurkki.
Ajoittain kuiva ja herkkä ihoni tarvitsee myös vahvistusta sisäisesti, joten en panisi pahitteeksi pilleriä, joka myös voisi tukea ihon hyvinvointia.

Vitamiinitabletteja on joka lähtöön ja kaikkea ei meikäläisen vatsa kestä, vaan ärsyyntyy niistä. Suhtaudun hieman nihkeästi siihen, että on kymmenittäin eri vitamiinitabletteja, joita täytyy kerralla niellä. Valitsen mieluimmin vain yhden, jossa olisi sopivasti kaikkea sitä, mitä tarvitsen ja mielellään kohtuutta tuossa pillerin koossa, jotta sen voisi helposti niellä myös henkilöt, joilla on vaikeuksia pillereiden kanssa.
Minun toiveitani on jotenkin ihmeellisesti kuultu! Yksi vitamiinitabletti, jossa on siis kaikkea, mitä suomalainen täällä Suomessa asuessaan tarvitsee ja normaalin kokoinen pillerikin vielä. Mustikkauute vaikuttaa mahtavalta, koska mustikka on niin pop nykyisin ja oikea terveysmarja, jota kosmetiikassakin on nyt paljon käytetty. Lisäksi se on hyväksi silmille ja siinä on paljon C-vitamiinia ja ubikinonia, eli vahva antioksidantti. Tästä se äitikin aina aikoinaan vouhotti ja yritti saada meitä lapsia innostumaan marjojen poimimisesta. Mustikan terveysvaikutteista on tiedetty jo pitkään ja nyt se on myös ymmärretty lisätä vitamiinipillereihinkin.
Naisilla vitamiinien ja hivenaineiden tarve lisääntyy, jos syö ehkäisypillereitä ja tietysti myös ikääntyessä. Mm. D – ja C-vitamiinit ja sinkki, joita löytyy tästä vitamiinitabletista, ovat hyviä flunssapöpöjen vastustamisessa, joten tätä kannattaa siis nappailla ympäri vuoden. 
Urheilu on tärkeällä sijalla arjessa ja meidän perheessä urheilua harrastetaankin kiitettävästi. Urheillessa ja liikkuessa keho joutuu koville, joten on hyvä syödä vitamiineja, jotta pysyy terveenä ja lihakset ja nivelet joustavina. Minisun Vahva on juurikin suunnattu urheilijoille ja se auttaa jaksamaan myös arkielämän muissa kuvioissa.

Kaupallinen yhteistyö 40+blogit/Verman
http://www.nelkytplusblogit.fi/

                                                   With love,
                                                 M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *