Lifestyle

Pystyraidalliset villasukat neulottu ja Weekendiä odotellaan

Sain äskettäin valmiiksi valkoisen neulemekon, jonka parissa olen ahertanut joululomasta lähtien, mutta koska harmaus ja sade pilaa kuvaukset totaalisesti, niin päädyn nyt esittelemään jämälangoista kyhätyt raitasukat. Tämä turkoosi väri on täällä ennenkin esitelty ja ei se vain näytä loppuvan, sillä aina putkahtaa jostain uusi kerä ja koska en pysty heittämään niitä roskiinkaan, niin sukathan niistä on tehtävä. Alunperin tästä langasta neulottu hihaton jakku ei nuorempaa tytärtäni kauaa kiinnostanut silloin aikanaan, joten purin sen ja nyt niitä sukkia on sitten riitänyt tästä langasta. Ihanan pehmoista tuo lanka on ja arvokasta Debbie Bliss cashmere-lankaa, joten ymmärrätte varmaan, miksei sillä vesilintua heitellä.

Tämä nuorempi tytär on innostunut ja hieman hullaantunut tuosta Weekend festivaalista, joka järjestetään varmaankin viimeistä kertaa Helsingissä ja sinne veri vetää. Keskustelua kävimme hieman kyseisestä aiheesta, sillä vanhempi tytär on siellä ollut, muttei niin ihastunut tähän festariin. Toki musiikki oli hyvää, mutta mieletön määrä ihmistungosta kieltämättä ahdistaa itse kutakin, kun saa pelätä, ettei fyysisesti isommat polje jalkoihin. Tietynlaisia sopimuksia on tehty, mikäli sinne festareille sitten elokuulla pääsisi. Miten olisi pienet kotityöt, skarppaaminen kouluhommissa eli yleisesti kun annetaan vastuuta, niin myös sitä saa. No, miten on sujunut?

                     
                                      Kuva otettu viime kesänä tyttären iphonella Weekendeistä.

Voi kuulkaa, tämä se on poikaa! Yhtenä päivänä kun tulimme töistä miehen kanssa, täällä oli siivottu, imuroitu, laitettu tiskikone pyörimään. Seuraavana päivänä hän oli puunaamassa keittiötä ja juoksutti roskia roskikseen ja haki postia. Jopa pyykkikonekin pyörähti käyntiin. Lisäksi ruotsin koe meni nappiin, kiitettävä tuli, sekä biologiasta myös. Kannattaa olla siis unelmia, jos se poikii näin hyviä tuloksia.
Olen nyt ostanut tuon ennakkoon tulleen lipun hänelle, mutta tietysti toivon, ettei tuo innostus ala hiipumaan ja ote alkaa lipsua. Ilmoitin kyllä tylysti, että minä lähden sitten sinne festareille, mikäli näistä sopimuksista ei pidetä kiinni, johon hän kuittasi, että olen kuulemma sitten vanhin festarityyppi koko festareilla, mutta sekös minua haittais, sillä minä tykkään tanssia! Vanhin tytär kyllä lohdutti, että oli siellä myös keski-ikäisiäkin, joten nou hätä.
No oikeesti en ole lainkaan festarityyppi, kerran Kuusrokissa olen nuoruudessa ollut ja siihen jäi. Ei ole minun juttuni lainkaan.
 Mutta sitä oikeeta ens weekendiä minä kyllä jo odotan.

Onko sinulla unelmia, joiden toteutumiseen olet valmis satsaamaan kuten tyttäreni?

                                         With love,
                                                M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *